Fábián-Seremetyev Márk – Asesor Consulting Kft.
november 6, 2017
Jurassza Zsófia – Fotográfus
február 26, 2018

Megsokszorozódtak üzleti és emberi kapcsolataim? Nem. Inkább hatványozódtak! Sokkal szélesebb körben vált ismertté vállalkozásom.
Mint kommunikációs instruktor, tréner nem éppen szokványos módon közelítek az ismeretek átadásához. Színpadi és drámapedagógusi tapasztalataimra alapozva célomul tűztem ki, hogy bátorságot, önbizalmat és technikai, gyakorlati tudnivalókat adok át azoknak, akik gátlásosan szólalnak meg akár csak kisebb társaságban is, vagy bizonytalanul, előadói tudatosság nélkül állnak ki nagyobb nyilvánosság elé. A mindennapi beszéd technikáját, a jó fellépés, a természetes és hatásos megnyilatkozás gyakorlati ismereteit adom át különféle típusú – egyéni, csoportos, céges – tréningeken, workshopokon.
A BCC-ben lehetőségem nyílt képzést is tartani a tagoknak és külsős érdeklődőknek is, amivel játszva-nevetve válik világossá, hogy mit és hogyan lehet elsajátítani a verbális kommunikáció tárgyában az Adj hangot magadnak! programjai során.
Ezáltal ismertebb lettem, és céges munkáim is megnövekedtek. Sőt, ahol megismertek, visszahívnak újabb és újabb tréningekre.
Vajon megérte? Hát.. talán …