Kratochwill Balázs – Hivatalosnyomda
május 1, 2020
Nagy Magdolna – Hello Future Kft.
május 3, 2020

Először kicsit kényelmetlenül éreztem magam, mit keresek én komoly cégértéket képviselő vállalkozások tulajdonosai között, egy multinacionális vállalat alkalmazottjaként, mivel tudok hozzájárulni a közös értékteremtéshez?

Azután ez nagyon gyorsan megváltozott, hiszen sok hasonló gondolkodású, nyitott ember között találtam magam, akik bármikor készek saját erőforrásaikat, kapcsolataikat önzetlenül mozgósítani bármelyikünk érdekében. Köszönhetően a vállalkozások sokszínűségének ízelítőt kaphatunk a gazdasági élet számos területéről, hátteréről.

Így a harmadik év elején elgondolkodtam: mit is ad nekem a BCC?
Talán az egyik népszerű energiaitalhoz tudnám hasonlítani, bár nem “száááárnyakaaaat ad”, hanem értékes kapcsolatokat, ad inspirációt, ad kéthetente néhány hasznos-, jókedvű-, értékes órát, feltöltődést (a reggelivel bevitt kalóriákon felül is!). 🙂
Az már csak hab a tortán, hogy az elmúlt két évben a miskolci csoport révén kialakult konkrét üzleti kapcsolatokból a tagdíj többszörösét sikerült realizálni, bár ha belegondolok: az eredményességi mutatók szigorú bűvkörében működő gazdasági környezetben ez ugyancsak fontos, főleg ha lobbiznom kell a főnökömnél a hosszabbítás érdekében…:)

Szóval tényleg majdnem olyan, mint az a bizonyos piros bikás ital: energiát ad a mindennapok kihívásainak leküzdéséhez, ráadásul a hatása lényegesen hosszabb ideig tart. 🙂

És én mit adhatok a BCC-nek?
Ugyanazt, mint mindenki más ebben a közösségben: önmagamat.”