Neisz Laura – Soft Skill Akadémia
szeptember 9, 2022
Serbén Zsolt – MATINE
szeptember 9, 2022

Szemán Zita – Royal Reform Pilates Studio

 

Minden tagnak megvan a maga saját története a BCC-ben, Szemán Zitának is, aki a Royal Reform Pilates Studio tulajdonosa. Zita Miskolcon lett tag a BCC-ben, aztán hamarosan úgy alakult az élete, hogy Budapestre költözött, és ott újra kellett építenie a reform pilates stúdiójának vendégkörét.

  • Kitől hallottál rólunk ?

Miskolci stúdióm egyik vendége, Bernadett Üveges akkor már tag volt a BCC-ben, ő ajánlotta, hogy látogassak el egy találkozóra vendégként. És mivel már korábban is hallottam a networking hatékonyságáról, azonnal igent mondtam.

  • És miért csatlakoztál hozzánk?

Már az első alkalom után láttam, hogy milyen jó a csapat, és megkaptam ajánlások formájában azt a kapcsolati tőkét, amire számítottam, úgyhogy azonnal jeleztem is csatlakozási szándékomat.

  • Mit vársz a BCC-től?

Az én esetemben nagyon jól jött, hogy Miskolcon és Budapesten is van csoport, így nem szakadt meg a tagságom, sőt, Budapesten is nagyon hamar be tudtam vezetni az új stúdiómat. Tudom, hogy a kapcsolati tőke milyen fontos, enélkül manapság nehéz üzletet fejleszteni,  ezt a támogatást minden egyes találkozón meg is kapom a tagtársaktól.

  • Milyen sikereid vannak a csatlakozás óta?

Nagyon örülök, hogy több tagtársunk is rendszeresen jár hozzám, ennek köszönhetően javult az életminőségük.

Szabó Zoltán visszajelzése:

1 alkalom után: ” ezt mindenkinek ki kellene próbálnia”. Teljesen felfrissült”

3-4.alkalom után: “Szaladtam a zebrán és nem jött a nyilalló érzés a térdembe”

Juhász Erika meghívta a fodrászát az edzésre,aki migrénes fejfájós volt. 2-3 nyaki sérv kezelés után már elmúlt a több éves migrénes fejfájása. Erika kb nyitás óta a vendégem és nagyon élvezi,szereti az órákat. Érzi a pilates formáló hatását!

  • Ezek szerint a vendégek szeretnek Hozzád járni, és Te miért szeretsz hozzánk járni?

Minden egyes alkalommal nagyon jó a hangulat, mert jó a társaság,  és olyan kapcsolataim is kialakulnak, melyeket a privát életben is nagyon hasznosnak tartok.

royalreformpilates.hu