Suplicz Emőke – WISE Business English Solutions Kft.
szeptember 9, 2022
Gallai Attila és Bóka Viktória – Boar Game Café
szeptember 9, 2022

Dr.Németh József – Illés & Németh Ügyvédi Társulás

 

Dr. Németh József ügyvéd, 2020 szeptemberében csatlakozott a BCC-hez. Megkérdeztük tőle, miért váltott ki újabb egy év tagságot és egy plusz tagságot egy másik online csoportba a BCC-nél?

  • Miért hosszabbítottál tagságot?

Azért hosszabbítottam, mert a BCC maximálisan teljesítette az előzetes elvárásaimat: több valódi üzleti kapcsolatot és ügyletet, valamint partneri viszonyt köszönhetek annak, hogy aktívan részt veszek a BCC által szervezett találkozókon, képzéseken.

  • Mit vártál / vársz a BCC-től?

Azt várom, hogy tovább fejlődjön a kapcsolatrendszerem, és hogy én is minél több ajánlást tudjak adni a többi BCC-s számára. Emellett szeretnék tudatosabb lenni a vállalkozásunk működtetése terén. Ehhez sok segítséget kapok a BCC-től.

  • Milyen sikereket értél el az elmúlt pár hónap során?

Tavaly hosszú előkészítés után létrejött az Illés & Németh Ügyvédi Társulás, amely a Visegrad+Legal hálózatának magyarországi tagja. A BCC-nek is köszönhetően  dinamikusan növekszik az árbevételünk, és így szakmailag hozzáértő, elhivatott kollégákat tudtunk felvenni a csapatunkba. 

A tavalyi évben több polgári, munkajogi és közigazgatási ügyben is sikeresen érvényesítettük ügyfeleink érdekeit, nagyon sok ingatlan tranzakciót zártunk le sikeresen, és több adatvédelmi megfelelőségi projektben támogatjuk ügyfeleinket. Emellett az állandó céges ügyfeleink száma növekszik, amely a működésünk biztos alapját adja.

  • Kinek ajánlanád a BCC-t és a networking-et?

Mindenkinek. 🙂

  • Miért szeretsz hozzánk járni és mit szeretsz itt a legjobban?

Amellett, hogy mindenki, aki itt van, szereti a munkáját és profi benne, nincs semmilyen görcsösség vagy megfelelési kényszer, ezért működik a dolog. Amikor ránézek a naptáramra, és látom, hogy a héten lesz találkozó, akkor az nem egy teendő, hanem egy lehetőség, amivel élni lehet.

visegradlegal.hu