Pozsár Jolán – NN
szeptember 9, 2022
Leel-Őssy Zoltán – Pirategames
szeptember 9, 2022

Stefán Gergő- BlueBerry

 

Stefán Gergő, 2021 novemberében csatlakozott a BCC-hez. Megkérdeztük tőle, miért minket választott és milyen benyomásai vannak eddig a BCC-vel kapcsolatban?

  • Miért csatlakoztál a BCC-hez?

Azért csatlakoztam a BCC-hez, mert elkezdtem nézegetni úgy általában az üzleti reggeliket, a networking eseményeket, voltam is pár eseményen, de a BCC volt a legszimpatikusabb az összes közül.

  • Kitől hallottál rólunk?

Teljesen véletlenül futottam bele a BCC-be. Beírtam a Google keresőbe, hogy „üzleti reggeli” vagy „üzleti networking” és akkor kidobott pár találatot. Elkezdtem őket megnézni, és nyilván válogattam azok közül, amelyek szimpatikusak voltak számomra. A BCC-re is így találtam rá. Már elsőre nagyon szimpatikus volt. De volt még egy megérzésem is vele kapcsolatban: az, hogy ne várjak tovább, hívjam fel a megadott telefonszámot. Rögtön tárcsáztam és Barbival beszéltem, aki szintén egyből szimpatikus lett a számomra.

  • Mit vártál, mit vársz a BCC-től?

Azt vártam, hogy kapcsolatokat tudjak kiépíteni általa. Igazából ennyit volt a váradalmam. S továbbra is ugyanezt várom. Ez folyamatban is van. Kifejezetten a kapcsolatépítés miatt kerestem fel ezeket az eseményeket. Első körben ennél mélyebben nem gondoltam bele, miért is szeretnék belépni. Szeretném bővíteni a kapcsolati hálómat.

  • Milyen sikereket értél el az elmúlt pár hónap során?

Kettőt emelnék ki, és szinte mindkettő már a nulladik percben kialakult. Tehát már az ingyenes alkalmakon való részvételemkor a kezdetüket vette mindkettő. Az egyik partnerség konkrétan akkor, amikor először felhívtalak titeket és beszéltem Barbival. Ezen kívül sikerült egy másik nagyon jó stratégiai partnert is találnom a résztvevők között. Velük közös csapatépítő programokat állítottunk össze. Mindkettőjükkel egyet-egyet. A konkrétumok  mostantól érhetők el. Tehát november óta járok és azóta máris két stratégiai partnert találtam. 

  • Kinek ajánlanád a BCC-t és a networking-et?

Minden olyan vállalkozónak, akinek vannak emberi kapcsolatai a vállalkozásában, és elkerülhetetlen, hogy partnerekkel dolgozzon együtt. Minden olyan vállalkozónak, aki nem csupán otthonról, a szobájából üzemeltet egy webshopot, hanem emberi kapcsolatokat is ki kell építenie. Ehhez kapcsolódóan szerintem szinte mindenkinek hosszú távon jó és hasznos  a networking üzleti reggeliken résztvenni.

  • Miért szeretsz hozzánk járni és mit szeretsz itt a legjobban?

Azért szeretnek a BCC-hez járni, mert nagyon jó hangulatúak a reggelik. Egyáltalán nem érzem magam feszélyezve, mintha mondjuk egy tárgyalóban ülnénk egy tárgyaláson. Miközben nagyon jó hangulatban telik az idő, mégis kimondottan szakmai az egész, lehetőségünk van segíteni egymást, és a kapcsolatépítésre is. Ezen kívül nagyon tetszik, hogy kéthetente vannak a rendezvények, nem sűrűbben és nem ritkábban. Ez így számomra pont ideális időtartam egy-egy esemény között.