Szemán Zita – Royal Reform Pilates Studio
szeptember 9, 2022

Serbén Zsolt – MATINE

 

Serbán Zsolt a MATINE-Magyarországi Tisztasági Nagykövet Egyesületet képviseli a miskolci csoportunkban. Igazán vicces, ugyanakkor civil elköteleződését nagyon komolyan vevő fiatalember. 

Magyarország első tisztasági nagyköveteként szokott bemutatkozni , hisz hosszú ideig ő volt az egyetlen. De feltett szándéka, hogy az egész országot lefedő hálózatot építsen ki, az illegális hulladéklerakás felszámolásásra. 

Amikor először járt vendégként a miskolci csoportban, lelkesedése, és maga a nemes ügy annyira felvillanyozta a csapatot, hogy összedobták a tagsági díját, így segítve, hogy egy évig képviselje ezt a civil ügyet a vállalkozók között. 

Vajon Zsoltnak “civilként” mi a véleménye a networkingről?

  • Miért döntöttél a networking mellett?

Az élet nagyon sok területére lehet pozitív hatással, ha egy minőségi kapcsolatrendszerünk van. Miskolcon ezt a lehetőséget a legjobban a BCC nyújtja, ráadásul országosan.

  • Ha problémába ütközünk, a kapcsolataink közt keresünk megoldást.
  • Ha valakit el akarunk érni, a kapcsolataink közt keresünk megoldást.
  • Ha egy adott területre szakember kell, a kapcsolataink közt keresünk megoldást.

A BCC ezt hihetetlen mód felgyorsítja.

Azért kiváltképp hálás vagyok, hogy jó néhány BCC tag összedobta nekem a tagdíjat, mivel én nem egy hasznot teremtő vállalkozást képviselek.

  • Kitől hallottál rólunk?

Először Böhm Istvántól hallottam. Mivel ő egy jó lelkű ember, így egyből tudtam, hogy ez egy jó hely.

  • Mit vársz még a BCC-től majdnem 1 év után?

Ez jó kérdés, mert én tudatosan csökkentem az elvárásaimat úgy általában mindennel. Mivel az elvárás növeli a boldogtalanság arányát. Szóval semmilyen elvárásom nincs, csak arra törekeszem, hogy hasznos tagja legyek a csoportnak, a többi jön magától.

  • Milyen BCC-s sikereket tudhatsz magad mögött?

Nagyon sok van, ezért nehéz mindent felsorolni.

Ajánlások útján nagy könnyedséggel jutottam be különböző önkormányzatokhoz, cégekhez. Csak mondanom kell hova keresek kapcsolatot, és jönnek az ajánlások. Ezen a mai napig megdöbbenek. Én ezeket nagy sikernek könyvelem el. Viszont mondok néhány konkrét eredményt is.

V.AD Marketing – a konzultáció során olyan mennyiségű hasznos ötlettel, tanáccsal láttak el, hogy ezeknek erősen látható mértéke van az online térben, ha a statisztikákat nézem.

Suskó Viktor, és cége a Zemplén-Vektor Kft. segített összehozni egy pályázatot, amit meg is nyertünk, ezzel ismét egy kis anyagi támogatáshoz jutottunk.

Tamás Montvai Molnár Ádám egyesületi tagok lettek az egyesületemben. Ádám Mr Mindenden tulajdonosa felajánlotta, hogy nagyon kedvezményes áron tudok nála venni a szemétszedéshez szükséges dolgokat, amivel éltem is. 

  • Kinek és kiknek ajánlanád a BCC-t és a networking-et?

Előre tekintő, jobbító szándékú vállalkozóknak, akik tisztában vannak, hogy a minőségi kapcsolatrendszer kiépítésére szánt idő, hosszú távon megtérül.

  • Miért szeretsz hozzánk járni?

Jó hangulatot teremtő, segítőkész emberek járnak ide.

Szerintem ettől többet nem kell erről mondanom.

tisztasaginagykovet.hu