Verner András

Henex-System Zrt.

Miért hosszabbítottál ismét?

Mert kéthetente szerdánként mást csinálok, mint más napokon szoktam. Kiszakadok a megszokott monotóniából. Vonattal, tömegközlekedéssel megyek be, ami abszolút nem jellemző rám, teljesen máshogyan telik a napom, mint a többi.

Másrészt jöttek be olyan üzletek is a BCC által, ami miatt megéri, de nem ez az elsődleges szempont, hanem a jó társaság. Ha összejön egy üzlet, az több millió forint bevételt jelent. Amióta tag vagyok, három-négy nagyobb üzletet hoztunk tető alá. Tehát számomra az elkövetkező tíz évre, bármennyit emel is a tagsági díjon Barbi, a BCC-s kapcsolatok behozták a kiadott pénzt.

Azt vettem magamon észre, hogy sokkal aktívabb vagyok, sokkal többeket próbálok összekötni.
Mondok egy konkrét példát. Illés Péter szoftverfejlesztő, de nekem nem állt össze pontosan, hogy ő milyen szoftvereket fejleszt. Energetikusként nagyon sok pályázatíró igénybe vesz minket, mert plusz pontokat jelentünk, vagy jobb elbírálás alá esnek a pályázatok, amiben van energetika. Felhívott az egyik pályázatíró. Elmondta, hogy alakult egy új szövetkezet, kellene nekik egy raktárprogram. Bár informatikai mérnök vagyok, ám teljesen eltávolodtam már a szakmától, ezért körbenéztem, bedobtam az igényt a „közösbe”. Ki is derült, hogy Illés Petinek majdnem kész terméke van erre. Csak pár dolgot kell átírni a programban. Így öt perc alatt tudtunk ajánlatot adni a pályázatírónak. El is nyertük az üzletet: ez nekem egy negyven-ötvenmilliós árbevételű üzlet, s ebből valószínűleg Petinek is lesz közel tízmilliója. S ezt a BCC-n keresztül tudtam megcsinálni.

 

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN