Vári József

Varicontroll Bt.

Miért csatlakoztál 2015-ben, és miért hosszabbítasz azóta folyamatosan?

Az olyan kis szervezetek, mint mi, ha ismeretlenségbe süllyednek, végük van, a BCC-ben viszont folyamatosan forog a nevünk, kb. 500 ember hallgatta végig a bemutatkozásomat ez alatt az idő alatt, és ismerhette meg. Sokféle marketinglehetőséget kipróbáltunk, mígnem egy ismerős vállalkozó hívta fel a figyelmünket, hogy a személyes kapcsolatépítés a leghatékonyabb. Ekkor több üzleti klubot is megkerestünk, végül a BCC-t választottuk.

Mit vársz még a BCC-től ennyi év után?

Amit eddig is megkaptam, az új lehetőségeket és kapcsolatokat. Hogy egy friss példát mondjak, épp a legutóbbi találkozónkon vendégként szerepelt egy légtechnikával foglalkozó szakértő, aki rendkívül érdeklődik egyik termékünk iránt, saját projektjeibe is szeretné beépíteni, valamint webáruházukban forgalmazni. Másrészt nem vevőket kerestem sosem, hanem együttműködő partnereket, akik sokat segítettek a cégünk fejlődésében. Harmadrészt fontos, hogy egy olyan kis szervezet, mint a miénk, aki a saját farkát kergetve gyűri a mindennapokat, annak ad egy kis kitekintést egy ilyen üzleti klub rendszeres találkozója, és így nem fullad bele a mindennapi problémáiba.

Miért szeretsz hozzánk járni?

A fiaim gyakran csak nevetnek rajtam, azt mondják, apának mindenre van embere, mint Corleonénak , de tudják, hogy szinte nincs olyan probléma, amelyre nem tudnék megoldást a BCC keretein belül, és gyakran ők is tőlem kérnek segítséget .Haveri hangulatban komoly munka folyik. A kezdetekkor megnéztem más networking szervezetet is, de sehol nem volt olyan barátságos légkör , mint itt.

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN