Szőllősi Andrea

1st line consulting Kft.

Miért hosszabbítasz újra és újra nálunk 2015 óta?

Mert a BCC networking potenciál a kapcsolatépítésre. Sok téren találtam együttműködő partnereket az évek során. Gyorsan tudok kontaktokat kapni saját kérdéseimre.
Számomra nagyon fontos, hogy jelen legyek a miskolci képzési piacon hiszek benne, hogy csak a folyamatos jelenléttel tudjuk biztosítani, hogy azonnal eszébe jussunk az érdeklődőknek.
Szeretem, hogy haladó szemléletű, jó fej vállalkozók ülnek a reggeliken, akik engem is erősítenek. És azt is hiszem, hogy engem is sokan megszerettek, és fontosnak tarják, hogy a kapcsolatrendszerük része legyek, örülnek, ha meglátják a nevemet a telefonjuk kijelzőjén.

Megéltem hullámhegyeket és hullámvölgyeket a BCC-ben , ennek kapcsán szerintem a legfontosabb, hogy a tagok egyenlő intenzitással osszák meg kapcsolatrendszerüket egymás között, és menjenek utána a kapott ajánlásoknak, ez a BCC egyik alapvetése.

Kinek ajánlanád a BCC-t?

Aki hatékonyan szeretne értékesíteni a mindennapokban, és van nyitottsága a szemléletváltásra. Aki szeretne találkozni haladó szemléletű vállalkozókkal, és folyamatosan tartani a kapcsolatot, mert mint említettem, a jelenlét a hatékonyság kulcsa.

Mit szeretsz a BCC-ben?

A hangulatot, könnyedséget, és bár minden reggelinek van egy struktúrája, amihez igazodunk, mégis humoros, kötetlen, mindig jönnek új vendégek, a networking folyamatosan virágzik.
Hiteles, korrekt, haladni akaró emberek csoportja, nem csak kényszer-, hanem elhivatott vállalkozók, akikben ugyanakkor megfelelő alázat is van.
 

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN