Stefán Gergő

BlueBerry

Miért csatlakoztál a BCC-hez?

Beírtam a Google keresőbe, hogy „üzleti reggeli” vagy „üzleti networking” és akkor kidobott pár találatot. Elkezdtem őket megnézni, és nyilván válogattam azok közül, amelyek szimpatikusak voltak számomra. Már elsőre nagyon szimpatikus volt. De volt még egy megérzésem is vele kapcsolatban: az, hogy ne várjak tovább, hívjam fel a megadott telefonszámot. Rögtön tárcsáztam és Barbival beszéltem, aki szintén egyből szimpatikus lett a számomra.

Milyen sikereket értél el az elmúlt pár hónap során?

Kettőt emelnék ki, és szinte mindkettő már a nulladik percben kialakult. Tehát már az ingyenes alkalmakon való részvételemkor a kezdetüket vette mindkettő. Az egyik partnerség konkrétan akkor, amikor először felhívtalak titeket és beszéltem Barbival. Ezen kívül sikerült egy másik nagyon jó stratégiai partnert is találnom a résztvevők között. Velük közös csapatépítő programokat állítottunk össze. Mindkettőjükkel egyet-egyet.

Miért szeretsz hozzánk járni és mit szeretsz itt a legjobban?

Azért szeretnek a BCC-hez járni, mert nagyon jó hangulatúak a reggelik. Egyáltalán nem érzem magam feszélyezve, mintha mondjuk egy tárgyalóban ülnénk egy tárgyaláson. Miközben nagyon jó hangulatban telik az idő, mégis kimondottan szakmai az egész, lehetőségünk van segíteni egymást, és a kapcsolatépítésre is. Ezen kívül nagyon tetszik, hogy kéthetente vannak a rendezvények, nem sűrűbben és nem ritkábban. Ez így számomra pont ideális időtartam egy-egy esemény között.
 

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN