Rönky Balázs

RBL Marketing Kft.

Miért hosszabbítottál újra?

A rövid válasz az, hogy mert anyagilag, üzleti szempontból megéri 2016 óta. Az éves tagdíjunk bőven megtérült. A másik ok az, hogy az élet egyéb területén is jól jön egy ilyen kapcsolatrendszer.
A legutóbbi Gála utolsó asztalnál, az utolsó bemutatkozó srác Stefán Gergő volt, aki mint kiderült csapatépítő tréningeket tart. Nekem pedig pont szükségem volt valakire, aki a családi vállalkozásként üzemeltetett panziónkba eljön 2 hét múlva és levezényel egyet. Az utolsó utáni pillanatban hozott össze minket a sors. Akarom mondani a BCC.

A Gála előtt nem is gondoltam, hogy a panzióhoz fogok üzleti partnert találni, nem is úgy mentem oda. Később, egy másik időpontban Gergő ellátogatott hozzánk és most már kifejezetten a panzió és az Ő együttműködéséről beszélgettünk. Bejártunk helyszíneket és végigvettük, hogy melyik BBC-s tagtársunkat tudjuk még bevonni, hogy a leendő ügyfelek felé még jobb szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Online marketinggel foglalkozom, egy ökofaluban, az erdő szélén élek. Ideális környezetben, nagyon szép helyen, távol a világ zajától, de így kiszakadok a vérkeringésből, ami mentálisan is kihat rám. Röviden: elszokom az emberektől, a kommunikációtól. Egyre kevesebbet kommunikálok élőszóval, inkább leveleket írok, beszűkülök. Ez sem az üzletnek és személy szerint nekem sem tesz jót. A BCC a kéthetente megrendezett üzleti reggelikkel, majd az ezt követő online ismerkedős beszélgetésekkel visszazökkent az üzleti világba. Formában tart, informál és feladatokat ad.
 

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 1221 Budapest, Kapisztrán utca 7.

Adószám: 23087251-2-43, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN