Péterfai Erika

Karakterfotó

Miért hosszabbítottál ismét?

Van egy mondás, hogy a csúcson érdemes abbahagyni. Nos, én ezzel nem feltétlenül értek egyet. Bár még nem vagyok a csúcson, de mondhatnám, hogy miért pont a csúcs felé vezető úton hagyjam abba? Nekem gyakorlatilag most indult be igazán az üzlet.

Miért szeretsz hozzánk járni, mit szeretsz a legjobban?

Egyrészt azért szeretek üzleti reggelire járni, mert szeretem a csapattársaimat. Ahogyan azt a csatlakozáskor is megfogalmaztam: megtaláltam a nekem való „játszóteret” a szó legjobb értelmében. Nagyon jó a társaság, mindenben segítik egymást. Másrészt az elmúlt 3 év során nagyon sokat tanultam magamról, illetve arról is, hogy hogyan kommunikáljunk a leendő üzletfelekkel. Valamint amit leginkább a csoporttársaim fognak érteni: javítottak az életminőségemen!

Mit vársz BCC-től?

Azt, hogy a mostani sikerszériám folytatódjon. Azt, hogy a csoportomon belül, valamint más csoportok tagjaival további együttműködés szülessen. Vagyis egyértelműen a további növekedést remélem a BCC-től. Egyre több csoporttársammal kezdtem együttműködni. Öröm számunkra, ha nem csak az üzleti életükhöz készíthetünk képet, hanem a magánéletük egy fontos mozzanatát is megörökíthetjük.
Nekünk fontos sikert jelent, amikor az ügyfeleinknél látjuk, hogy használják a képeket illetve mikor azt mondják, hogy az általunk készített képekkel van tele a faluk.

Kinek ajánlanád a BCC networking-jét?

Mindenképpen olyanoknak, akik hisznek abban amit csinálnak, jónak tartják a munkájukat és mind a saját, mind pedig az üzleti életükben szeretnének még fejlődni.
 

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 1221 Budapest, Kapisztrán utca 7.

Adószám: 23087251-2-43, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN