Németh Irén

Németh Irén Enteriőr

Miért hosszabbítottál ismét?

Azért hosszabbítottam, mert számomra nem cserélhető fel mással az a közeg, amiben az üzleti reggeliken kéthetente részem van. Szeretem azokat az embereket, akikkel találkozom. Nekik is ugyanúgy fontos céljaik vannak, mint ahogyan nekem is. Egyszerűen szeretek ott lenni és szeretem azt, hogy a kapcsolatok görcsök nélkül épülnek köztünk. Felszabadultan tudunk beszélgetni, segíteni egymást, vagy akár tanácsot adni. Így a kapcsolati rendszerünkből is sokkal könnyebb kiadni egy-egy telefonszámot.

Mi a kedvenc sikertörténeted?

A BCC-ben az egyik meghatározó élményemet, sikeremet , dr.Konkoly Ritával folytatott csoportos coaching során szereztem. 2020. áprilisban egy gondolat fogalmazódott meg bennem, miszerint, home styling box létrehozásával szeretnék segítségére lenni a lakásukat szépíteni kívánó hölgyek számára.
Rita a coaching folyamán, olyan kérdéseket tett fel, amelyek által szikla szilárd elhatározás született a megvalósítást illetően. Ma már az akkor megálmodott termékek, az azóta megnyílt webshopomban megtalálhatóak, és a Lakáskultúrának is felkeltettem a figyelmét, egy cikket hozott le rólam.

Kinek ajánlanád a BCC-t és a networking-et?

Azoknak, akik olyan üzleti körbe szeretnének belekerülni, amelyben az emberek bizalmi alapon megnyitják egymás előtt a kapcsolatrendszerüket. Egy olyan közösségbe, ahol fel sem merül egymással szemben, hogy esetleg bárki is kihasználja a másikat. Ha valaki ilyen közösségre vágyik, akkor a legjobb hely a BCC! A legjobb, ami történhet velünk az üzleti reggelin való részvétel, és a taggá válás.
 

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN