Mohácsiné Palásti Márta

MartAssist

Miért csatlakoztál hozzánk és miért hosszabbítasz 2020-óta?

Elmondhatjuk, hogy az én esetem a BCC-vel roppant rendhagyó. Teljesen outsiderként kezdtem itt a pályafutásomat. Számomra a BCC egy megbízó volt, aminek besegítek az adminisztrációjába. Úgy mentem anno interjúra Barbihoz, még a Soroksári úti irodába, hogy fogalmam sem volt eszik-e vagy isszák az üzleti reggelit?!

Rá egy évre alakult úgy, hogy szabad kapacitásom lett, amit szerettem volna lekötni. Kézenfekvő volt, hogy ott a helyem a tagok között!, mert szerettem volna fejleszteni a vállalkozásom.

Kinek ajánlanád a BCC-t és a networking-et?

Csak egy példa: az egyik megbízóm előállt egy problémával: szeretne egy profi beléptető rendszert a stúdiójába, tudok-e esetleg ajánlani neki valakit? Hihetetlenül jó érzés volt azt mondani, hogy persze! „És ő megbízható?” – kérdezte tőlem. „A tűzbe tenném érte a kezemet!” – feleltem neki. Mondhattam ezt: addigra már jobban megismertem Siket Gábort, tudtam, hogy ő az embere!

Szerintem a fenti példa válasz erre. Aki szeretne egy olyan csapatba kerülni, ahol a problémáira azonnal talál megoldást. Annak, aki szeretne fejlődni a vállalkozásában és a legjobbakkal körülvenni magát, itt a helye! Ám szigorúan ki fog lökődni, ha ő maga nem hajlandó beletenni a maximumot és nincsen benne alázat a tagtársakkal, üzletfelekkel szemben. A BCC nem csak attól előszűrt csapat, üzleti klub, hogy csak olyan vendégeket hív meg, akiket a vezetőség úgymond „átvilágított”, hanem attól is, hogy a tagság is „kilöki” önmagából a nem odavalókat.
 

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN