Klausz Norbert

Lakás Market

Miért hosszabbítottál tagságot?

Nagyon egyszerű oka van: működik az Üzleti Reggeli. Amikor vállalkozó lettem, tudatában voltam, hogy szükségem lesz olyan közegre, amely túlmutat a saját kapcsolati hálómon, és segít nekem abban, hogy ebben a közegben is sikeres lehessek.

Nem elsősorban az anyagiak vagy az üzletszerzés miatt hosszabbítottam, sokkal inkább a hasonló érdeklődési körű emberekkel való kapcsolattartás miatt járok ide. Jó, ha vannak körülöttem az enyémhez hasonló problémákkal küzdő emberek. Korábban multiknál dolgoztam és a baráti, ismeretségi körömben nem voltak vállalkozók, kizárólag alkalmazottak. Bár értékes kapcsolatok azok is, de nem támogattak a vállalkozóvá válásomban.

Milyen BCC-s sikereket tudhatsz magad mögött?

A legfontosabb, hogy megálltam a lábamon vállalkozóként. Ebben hatalmas szerepe van annak a BCC-csoportnak, ahová járok. Az ottani támogató tagtársaknak igen sokat köszönhetek. Emellett számos üzletet is köttetett az elmúlt évben. Arról nem beszélve, hogy még önmagam „csiszolására” is volt lehetőségem: vállalkozóként is megtaláltam a saját identitásomat, a cég által nyújtott képzések segítségével.

Kinek ajánlanád a BCC-t és a networking-et?

Én azt látom, hogy olyan emberek nem lesznek sikeresek a networkingben, akik vagy nem értik, miről van szó, vagy képtelenek megfelelően használni. Illetve azoknak is haszontalan, akik rossz céllal jönnek. Aki például kétségbeesett vállalkozóként jön el az első reggelire, aki mindenképpen üzletet akar kötni, az biztosan nem fogja jól érezni magát. Olyan embereknek valók az üzleti reggelis találkozók, akik hosszú távon terveznek, akik tisztában vannak a saját szerepükkel és a cégük egészével. És képesek pozícionálni magukat a piacon.
 

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN