Kalácska Viola

Violdesign

Miért hosszabbítottál ismét? És honnan jött az ötlet, hogy plusz egy újabb tagságot válts?

Eredetileg a meglévő tagságom a miskolci csoportban volt, és amikor átkerültünk mi is az online-térbe, átkértem magamat az országos online-csoportba. Aztán jött a kérdés, hogy ott akarok-e maradni, vagy visszamegyek a fizikális miskolci csoportba?

Úgy döntöttem, hogy maradok az online-térben, mert nagyon hatékonynak tartom ezt a csapatot. Viszont a miskolci csoportot sem szerettem volna otthagyni. Kézenfekvő volt, hogy ott is valahogy, valamilyen formában jelen szeretnék lenni, hiszen azok az emberek is nagyon értékesek a számomra. Nem csupán, mint emberek, hanem mint üzleti partnerek is fontosak nekem a miskolci régióban.
Megvizsgáltam, hogyha oda a dekoratív munkámmal vissza tudok menni és egy új tagságot ki tudok váltani, akkor azzal két legyet ütök egy csapásra. Ezáltal tehát Miskolcon népszerűsítem a dekoratőri munkámat, a lakberendező tevékenységemet valamennyire már ismerik, és ez a kettő annyira nem is különül el egymástól. Tehát úgy gondolom, ez egy jó lehetőség a számomra. Az országos online csoportban pedig lakberendezőként veszek részt, de persze dekoratőrként is tudok kapcsolatokat építeni.

Miért szeretsz hozzánk járni, mit szeretsz itt a legjobban?

Elsősorban azért szeretek a BCC-be járni, mert nagyon motiváló. A két közeg, az online és a személyes más és más, és nem mindegy kivel ülsz le beszélgetni. Az online csoport számomra motiválóbb, mert dinamikusabban gondolkodtunk. Az a csoport olyan nekem mint egy lórúgás. Nagyon szeretem a csapatot és a gondolkodást is. Szeretem, hogy jó a hangulat.

A miskolci csoportnál is nagyon jó a hangulat, de teljesen más egy személyes találkozó. Másképpen készül rá az ember. Ott azt szeretem, hogy a találkozók után még lehetőség van a kötetlen, akár négyszemközti beszélgetésre. Sőt, előfordul, hogy a reggeli után elmegyünk valamelyik tagtársunkhoz, és nála még egy kicsit leülünk. Ezért szeretek a BCC-be járni.
 

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN