Fábián-Seremetyev Márk

Asesor Consulting Kft.

Miért hosszabbítottál ismét?

Én most már 9. éve vagyok BCC-tag. Emiatt a hosszabbítások szakaszokra oszthatók: az elején azért hosszabbítottam, mert számomra ez volt az első networking-klub, ahová csatlakoztam. Az első években a hosszabbítás arról szólt, hogy fejlődni, tanulni szerettem volna ezt az egész struktúrát. Igyekeztem jobban megismerni az ajánlói rendszert, a közösséget.

A harmadik évtől kezdődően az ügyfelek is kezdtek érkezni. Az első években inkább beszállítói oldalon erősödtem meg. A harmadik évtől jelentek meg az ügyfelek, akiknek pályázatírási szolgáltatást nyújthattunk. Onnantól kezdett kijönni a matek is. Ha csak a pénzügyi részét nézem a dolognak: elég erőteljesen pluszba lendültünk.

A mostani évekbenben is írunk pályázatot BCC-s ügyfeleknek, de már sokkal jobban ráérek, a hangulat így még jobb. De immár egy lazább, kéthetenkénti program lett számomra ez a minden második szerda. Eljövök, és jól érzem magam. Nem csupán az anyagi szempont számít, mert számít, ez nem titok, s benne van a három okban, ami miatt hosszabbítottam, de ugyanilyen fontos a hangulat és a kötetlenség is.

Miért szeretsz hozzánk járni, mit szeretsz itt a legjobban?

A miértre a válasz a csapat, és a közösség. Ezen túlmenően a személyes fejlődés is fontos része ennek a rendszernek. S a BCC pont annyira kötött, amennyire kell, ám nem annyira kötetlen, hogy kaotikussá váljon. Nem mennek vasszigorral a dolgok. Szóval, ha egy mondattal kellene válaszolnom, akkor a hangulat és a társaság miatt szeretek a BCC-be járni.
 

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN