dr.Buzás Réka Zsófia

Minervamarketing

Miért döntöttél a networking mellett?

Ahogyan az ügyvédi szolgáltatás, az ügyvédmarketing is bizalmi munka. Az ügyvédek nem szívesen engedik ki a kezük közül a jogi tartalomgyártást, weboldal szövegírást – ami maximálisan érthető is, hiszen a hitelességük és a megítélésük függ tőle. A BCC-ben az ajánlásokon keresztül juthatok el az online jelenlétre nyitott ügyvédekhez. Van, amikor úgy kapok ajánlást, hogy „nem tudom, nyitott-e rá de ráférne az oldalára a fejlesztés”.
De nem csak az ajánlások miatt döntöttem a networking mellett, számomra nagyon fontos, hogy olyan közegben mozogjak, ahol folyamatosan lehetőségem adódik a vállalkozásom és önmagam fejlesztésére is.

Kitől hallottál rólunk?

Mándó Milán egyik Minneres cikkében írt az üzleti reggelik fontosságáról, így első dolgom volt rákeresni. Nagy örömként ért, mikor Barbara Bárdos összekötött minket Kovács Péter - szövegírás & tartalommarketing szövegíróval, akinek tanfolyama egyik sarokköve volt az ügyvédmarketinges pályafutásom indulásának.

 

Kinek ajánlanád a BCC-t?

Mindenkinek, aki szeretne zseniális vállalkozókkal, cégtulajdonosokkal találkozni, szövetségeket kötni, és képezni magát a BCC tréningjeivel.

Miért szeretsz hozzánk járni?

Támogatjuk egymást, minden találkozó oldott hangulatú. Úgy hiszem, a sikerhez nem elég kiváló szakembernek lenni, hanem meg kell tanulnunk egyszerűen és érthetően kommunikálni is a szolgáltatásunk előnyeit. Ebben rengeteget segítenek a találkozók, a tréningek és a rendszeres visszacsatolás is a tagok részéről, hogy min érdemes még fejlesztenem.

 

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN