Dr. Németh József

Illés & Németh Ügyvédi Társulás

Miért hosszabbítottál tagságot?

A BCC maximálisan teljesítette az előzetes elvárásaimat: több valódi üzleti kapcsolatot és ügyletet, valamint partneri viszonyt köszönhetek annak, hogy aktívan részt veszek a BCC által szervezett találkozókon, képzéseken.

Mit vársz a BCC-től?

Azt várom, hogy tovább fejlődjön a kapcsolatrendszerem, és hogy én is minél több ajánlást tudjak adni a többi BCC-s számára. Emellett szeretnék tudatosabb lenni a vállalkozásunk működtetése terén. Ehhez sok segítséget kapok a BCC-től.

Milyen sikereket értél el az elmúlt pár hónap során?

Tavaly hosszú előkészítés után létrejött az Illés & Németh Ügyvédi Társulás, amely a Visegrad+Legal hálózatának magyarországi tagja. A BCC-nek is köszönhetően dinamikusan növekszik az árbevételünk, és így szakmailag hozzáértő, elhivatott kollégákat tudtunk felvenni a csapatunkba. A tavalyi évben több polgári, munkajogi és közigazgatási ügyben is sikeresen érvényesítettük ügyfeleink érdekeit, nagyon sok ingatlan tranzakciót zártunk le sikeresen, és több adatvédelmi megfelelőségi projektben támogatjuk ügyfeleinket. Emellett az állandó céges ügyfeleink száma növekszik, amely a működésünk biztos alapját adja.

Miért szeretsz hozzánk járni?

Amellett, hogy mindenki, aki itt van, szereti a munkáját és profi benne, nincs semmilyen görcsösség vagy megfelelési kényszer, ezért működik a dolog. Amikor ránézek a naptáramra, és látom, hogy a héten lesz találkozó, akkor az nem egy teendő, hanem egy lehetőség, amivel élni lehet.
 

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN