dr. Konkoly Rita

Business Life Coach

Miért hosszabbítottál ismét?

Alapvetően nem volt kérdés számomra, hogy hosszabbítok-e. Rengeteg értékes embert és kapcsolatot szerzetem itt. Az életem összes területén csak kamatoztatni tudom, mind a munkámban, mind a magánéletemben, és ez egy hatalmas nagy kincs.

Áttértél az online térbe, mit vártál ott a BCC-től?

A munkám olyan, hogy személyesen és online is ugyanolyan hatékonyan működik. Miskolcon nagyon sok eseményen ott vagyok, személyesen megjelenek, így a miskolciakkal csoportlátogatások által és személyes eseményeken is tudom tartani a kapcsolatot. Nyitni akartam mások felé, ezért az országos online csoportot is kipróbáltam. Ott újabb kapcsolatokat építhettem. Tehát ugyanolyan komfortos számomra az online tér,mint az offline.

Miért szeretsz hozzánk járni, mit szeretsz itt a legjobban?

Jó hangulatban tudunk kapcsolatokat építeni. Ezenkívül a valahová tartozás érzését kapom. Az én szakmám egy magányos szakma; nagyon-nagyon szeretem. A reggeliken viszont egy olyan közösséghez kapcsolódhatok, ahol egyéb területeken dolgozó szakembereket ismerhetek meg, más hivatásokról is bővebben hallhatok. Belátok a kulisszák mögé. Jó érzés, hogyha szükségem van valamire, támaszkodhatok a csoporttársaimra. S akár a stratégiai partnereim is lehetnek. Nem egy céget alapítottunk, ahol együtt kell dolgoznunk, hanem kapcsolatot építettünk. Így ha bármilyen segítségre lenne szükségem, azt első kézből megkaphatom és tovább is tudom adni, ami hatalmas érték.

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN