Barczi Krisztina

CIB bank

Miért csatlakoztál a BCC-hez?

2015 nyarán az egyik ügyfelünk, aki akkor már BCC tag volt, megkeresett, hogy szívesen meghívnának egy üzleti találkozóra, amit örömmel fogadtam. A Bankom részéről eleve elvárás volt, hogy akvizíció miatt keressük az új ügyfeleket, így támogatta is a fiókvezetőket, hogy különböző üzleti klubokban vegyünk részt. Több fiókvezető kollégám más városokban már részesei voltak a BCC vagy más üzleti kluboknak, és ők is megerősítették a döntésemet.

Mennyi bevételt generált Neked a BCC tagságod?

Nálunk ez egyértelműen nyomon követhető és kimutatható. Jelölnöm kell a központunk számára azokat a megkötött üzleteket, melyek a BCC-nek köszönhetően jöttek létre. Minden éves megújítás előtt megkérdeznek, hogy szeretném-e fenntartani a tagságomat, ami eddig sohasem volt kérdéses. Ezt követően megvizsgálják, hogy az új üzleti megállapodások mennyi bevételt generáltak a Banknak. Eddig ez minden évben jelentősen meghaladta a tagsági díjat. Ennek köszönhetően lehetek már 6 éve ennek a különleges klubnak a tagja.

Miért ajánlanád másoknak?

Egyrészt azért, mert olyan cégvezetőkkel találkozom, akik döntéshozók, és akikkel talán máshol nem volna alkalmam találkozni, talán nem ismernénk meg egymást sosem. Másrészt nagyon jó kapcsolatrendszert lehet kialakítani, persze ehhez az is szükséges, hogy rendszeresen, személyesen Én legyek ott a találkozókon. Figyelek arra, hogy ez mindig megvalósuljon, mert szerintem ezt csak így lehet működtetni. Ha valakinek pénzügyekkel kapcsolatban kérdései vannak, engem megtalál a reggeliken.

Vissza a referenciákhoz

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 1221 Budapest, Kapisztrán utca 7.

Adószám: 23087251-2-43, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN