Péterfai Erika – Karakterfotó
szeptember 9, 2022
Stefán Gergő- BlueBerry
szeptember 9, 2022

Pozsár Jolán – NN

 

Pozsár Jolán az NN Biztosító képviseletében, újabb egy év tagságot váltott nálunk. Megkérdeztük tőle, három lezárt év után, miként vélekedik a BCC-ről?

  • Miért hosszabbítottál tagságot a BCC-nél?

Elsősorban azért, mert egy nagyon jó csapat van a háttérben. Nagyon jó, inspiráló a közeg. A másik okom az, hogy cégvezetőkkel és döntéshozókkal találkozhatom minden második héten, ahol tudok beszélni az életbiztosítás fontosságáról, mind a cégek, mind a magánszemélyek esetében, továbbá meg tudom osztani a tapasztalataimat a biztosítási eseményekről.  Ezzel a lehetőség adott arra, hogy olyan életbiztosítási üzleteket kössek, amelyek fontosak lehetnek mind ezen cégvezetők, mind a saját cégünk számára. Ráadásul mindez rengeteg haszontalan kör lefutása nélkül történik. 

  • Mit vársz még a BCC-től három év után?

Az életbiztosítási területen fontos a bizalmi kapcsolatok kiépítése. Az életbiztosítás egy bizalmi alapon kötött, hosszú távú kapcsolat. Azt várom, amit már eddig is megkaptam: a cégekkel, a cégvezetőkkel bizalmi alapon tudjak együtt dolgozni. Egy jól felépített szolgáltatási csomag alapja annak, hogy, én is jól prosperáló kapcsolatokra tegyek szert. A cél az ajánlások gyűjtése, ami bármikor jól jön, leginkább akkor, ha már ismerjük egymás munkáját, ha kiépül a bizalom.

Milyen BCC-s sikereket tudhatsz magad mögött?

A matek mindenképpen kijön, de nem ez az, ami elsősorban számít. Sokkal fontosabb, hogy minél inkább megismerjük egymást. Több emberi kapcsolatot és hosszútávú üzleti partnerségeket keresek.. A sikereim között tartom számon, hogy egyik NN-es ügyfelemnek szinte azonnal kellet ügyvéd és ezt a BCC-n belülről dr Németh Józsi bevállalta, az ügyfelem teljesen elégedett volt mindkettőnkkel.

  • Kinek/kiknek ajánlanád a BCC-t és a networking-et?

Kis és középvállalkozások vezetőinek. De akár nagyobb cégek is aktívan be tudnak kapcsolódni. Mindenkinek hasznos, ha minőségi kapcsolatokat tud kialakítani. A BCC-n belül ez abszolút adott. A jó hangulat mellett egy olyan háttérbázist tudok magam mögött profi szakemberekkel, amit bármikor igénybe vehetek, ha épp nekem vagy az ügyfeleimnek szükségem lenne erre vagy arra a szolgáltatásra. Eddig minden esetben elégedettek voltak azokkal, akiket ajánlottam nekik. 

Tehát jöjjenek el első alkalommal vendégként, nyugodtan nézzék meg, miként zajlik egy ilyen összejövetel! Majdnem biztos, hogy később tagként jönnek majd! 

  • Miért szeretsz hozzánk járni, mit szeretsz a legjobban?

Elsősorban azért, mert tervezhető az esemény. Be tudom táblázni kéthetente a naptáramba, és előre készülni tudok rá. Minden alkalommal kíváncsian várom milyen érdekességekről, milyen sikerekről hallhatok, milyen új szakmákat, új szolgáltatásokat ismerhetek meg? Nagyon motiválók és érdekesek az összejövetelek! Emellett az is jó, hogy kéthetente kicsit kiszakadhatok a hétköznapokból. A BCC számomra, egy olyan, önmagamra fordított idő, ami energiával tölt fel.