fbpx
Berényi Viktor & Árvai Tamás – Datavik Üzletfejlesztési Társulás
2018-08-24
Samarjay Péter – White Elephant Media
2018-09-14
Mindet mutat

Polonkainé Valcsev Ivanov Éva – ACTIVE HR Consulting Bt.

“ A másfél éve indult családi vállalkozásunk számára különösen fontos az, hogy minél szélesebb körben ismerjék meg tevékenységünket, amelynek központjában az EMBER áll. Indulásunk óta több online és offline hirdetési fórumot is kipróbáltunk, de rájöttünk, hogy a személyes kapcsolatokat, találkozásokat semmi nem pótolja. Ezért csatlakoztunk örömmel a BCC üzleti reggeli csapatához!
Közvetlen, baráti beszélgetések során kötünk meg sikeres üzleteket és ajánljuk egymást üzleti partnereinknek is, miközben megkérdezzük egymástól, hogy hogy vannak a gyerekeink és mi lett a tegnap esti meccs eredménye…

A BCC -hez való csatlakozásunk óta bevételünk már az első hónapokban megtérült és számtalan BCC partnerrel állunk jelenleg is üzleti kapcsolatban (Vodafone, Zenit Autorent Kft., Creppy Palacsintaház, Jakab Oktatási Kft.)
Az online térből kiléptünk a valóságba és így érünk el valós teljesítményeket az Ön cégénél is, ahol a 20 éves “HR-es multis” tapasztalatainkat fordítjuk át a kisvállalkozások “ nyelvére ”. Emberi erőforrással kapcsolatos szolgáltatásaink középpontjában az Ön kollégái állnak, mert rugalmasan, a cégére igazítva tudjuk elérni a legjobb eredményeket akkor, ha egy üres pozíciót kell betölteni, munkatársai teljesítményét kell fejleszteni, korrigálni, ha képzési tervet kell összeállítani és megszervezni vagy akár egy új dolgozót kell beilleszteni a csapatába. Mert számunkra valóban fontos, hogy megfelelő emberek kerüljenek a megfelelő pozíciókba, mert csak ekkor lesz sikeres az Ön cége is. Küldetésünk az, hogy CSAPATOT építsünk és hatékony HR megoldásokat nyújtsunk a vállalkozása számára. ”
www.activehrc.hu

KAPCSOLAT