Montvai Tamás – MVTTech Management Kft.
szeptember 9, 2022
Pozsár Jolán – NN
szeptember 9, 2022

Péterfai Erika – Karakterfotó

 

Péterfai Erika a BCC portréfotósa, idén kezdi a negyedik évét a BCC-ben. Megkérdeztük tőle miért hosszabbított újfent?

Van egy mondás, hogy a csúcson érdemes abbahagyni. Nos, én ezzel nem feltétlenül értek egyet. Bár még nem vagyok a csúcson, de mondhatnám, hogy miért pont a csúcs felé vezető úton hagyjam abba? Nekem gyakorlatilag most indult be igazán az üzlet. 

  • Mit vársz BCC-től?

Azt, hogy a mostani sikerszériám folytatódjon. Azt, hogy a csoportomon belül, valamint más csoportok tagjaival további együttműködés szülessen. Vagyis egyértelműen a további növekedést remélem a BCC-től. 

  • Milyen sikereket tudhatsz magad mögött?

Egyre több csoporttársammal kezdtem együttműködni. Öröm számunkra, ha nem csak az üzleti életükhöz készíthetünk képet, hanem a magánéletük egy fontos mozzanatát is megörökíthetjük. 

Számomra az is hatalmas siker, hogy olyan évről-évre visszatérő vendégeim vannak, akik lassan hat éve hozzám járnak karácsonykor, családi fénykép-sorozatot készíttetni. Nagyon megtisztelő, amikor egy család megbízik bennünk, és az esküvőjük után visszajönnek az első, illetve a második baba megszületése után is. Látom a fejlődésüket: a nemrégen még nyolcéves kisfiú hirtelen tizennégy éves nagykamasszá cseperedett. Úgy gondolom, a családok is elégedettek lehetnek a képeinkkel, hiszen négy-öt-hat éve visszajárnak hozzánk. 

Nekünk fontos sikert jelent, amikor az ügyfeleinknél látjuk, hogy használják a képeket illetve mikor azt mondják, hogy az általunk készített képekkel van tele a faluk. 

  • Kinek ajánlanád a BCC networking-jét?

Mindenképpen olyanoknak, akik hisznek abban amit csinálnak, jónak tartják a munkájukat és mind a saját, mind pedig az üzleti életükben szeretnének még fejlődni.

  • Miért szeretsz hozzánk járni, mit szeretsz a legjobban?

Egyrészt azért szeretek üzleti reggelire járni, mert szeretem a csapattársaimat. Ahogyan azt a csatlakozáskor is megfogalmaztam: megtaláltam a nekem való „játszóteret” a szó legjobb értelmében. Nagyon jó a társaság, mindenben segítik egymást. Másrészt az elmúlt 3 év során nagyon sokat tanultam magamról, illetve arról is, hogy hogyan kommunikáljunk a leendő üzletfelekkel. Valamint amit leginkább a csoporttársaim fognak érteni: javítottak az életminőségemen! 

karakterfoto.com