Vári József – Variconroll Bt.
július 13, 2018
Mlinárik Márton – Ingatlan48.hu
július 31, 2018

Milyen haszna volt eddig a BCCnek?
A Creppy PalacsintaHáz számára még szélesebb törzsvendég-rendszer alakult ki

– nemcsak a családi/ baráti rendezvényeik szervezésében gondol rám a csapat, de üzleti ebédjeiket is éttermünkbe szervezik, erős ajánlásokkal támogatnak. Azóta az összes BCC tag számára saját Creppy Fan Club törzsvendég kártyával ajándékoztunk meg, mely kedvezményekre jogosítja fel tulajdonosát, és folyamatosan gyűjtik a Creppy pontokat is hogy értékes Creppys ajándéktárgyakra válthassák be őket.

A cég működtetéséhez több tucat partner hozzájárul: pályázatíró partnerem (REAN Hungary Kft.) Zsolt Szilágyi 12 milliós VNT támogatást hívott le számunkra. (hozzáteszem, velük kiváló cashflow társas bajnokságokon is részt veszünk). Banki költözésünk jelenleg is folyamatban van a CIB Bankba, Krisztina Barczi Krisztinának köszönhetően,mely cégünknek 15% költség megtakarítást fog eredményezni.
Beszállítókat is találtam a közösségen keresztül: higiéniás termékekkel/tisztítószerekkel Benedek Csilla, BCC tag lát el bennünket. Jelenleg egy nagy beruházás küszöbén állok, így a teljes belsőépítészeti tervezést a BCC Miskolc belsőépítésze, Anikó Szalay vállalta, mely nagy segítséget jelent számomra, hiszen elfoglalt ügyvezetőként több száz órát és több millió forintot spórol meg nekem.
Cégünk dolgozóinak fejlődése, pincéreink és szakácsaink hatékonyságának növekedése érdekében tavasszal kezdjük meg a munkálatokat a 1st Line Consulting Kft. oktatási tréningekkel foglalkozó céggel, Andrea Szőllősi Andinak hála.
A BCC nemcsak az üzleti életben, de a privát ügyeimben is segítségemre volt már: Bolló Beáta Fundamenta lakástakarék számlával kapcsolatos szakmai tanácsai új lakásom megvásárlásához milliós tétellel járul hozzá. Felsorolásom a teljesség igénye nélkül készült, ha valakit kihagytam volna, attól utólag is elnézést kérek.

Ezen előnyök mellett fontos megjegyeznem, hogy a találkozók minden második hét szerdáján a korai kezdés ellenére fergeteges hangulatúak, mintha nem is munkáról szólna a dolog, nevetgélve, szórakozva találunk egymáson fogást, és találjuk meg a közös pontot üzleti ügyeinket illetőleg.
Hogy mik a terveim a jövőre tekintve? Teljes mértékben szeretném továbbra is kihasználni a BCC-t, a szó pozitív értelmében: az éttermem sikereinek fellendülésére létrehoztam egy népszerű márkanevet (Creppy), és 10 év alatt felhalmoztam egy komoly tudásanyagot (know-how) arról, hogyan lehet egy vendéglátó-egységet sikeresen üzemeltetni: ezt franchise rendszerem foglalja össze, mellyel országosan kívánok terjeszkedni, hogy minél több vállalkozó partneremmel sikeresen tudjunk minél több vendéget finom palacsintás ételkülönlegességgel levenni a lábáról országszerte. Az ehhez szükséges kapcsolati háló bővítése céljából van szükségem a BCC-re, más városok BCC csapatainak meglátogatásával, országos brand-ünk és a franchise rendszerünk népszerűsítése végett.