Mlinárik Márton – Ingatlan48.hu
július 31, 2018
Berényi Viktor – Datavik Üzletfejlesztési Társulás
augusztus 24, 2018

„Több üzleti körben is jártam már az elmúlt pár év során! De a BCC-vel fordult elő először, hogy gyakorlatilag hosszabb gondolkodás nélkül váltottam tagságot immáron a második évünkre.

Cégünk elsősorban papírhulladék, kisebb hányadban műanyag hulladék begyűjtéssel, előkezeléssel foglalkozik. Tevékenységünkhöz szorosan kapcsolódik iratmegsemmisítési szolgáltatásunk, mely igénnyel számos BCC tag fog legkésőbb 5-6 évet követően reményeink szerint bennünket keresni!

Ez egy olyan szolgáltatás, amellyel 10-ből 10 cég egyszer valóban kereshetne bennünket! Ergo, azt gondolhatnánk, csak hátra kell dőlni, s várni az ajánlásokat. Akár így is lehetne, mert valóban sok ajánlást kapunk a hozzánk hasonló nyitottan gondolkodó BCC tagságtól! Ha Te is hasonlóan nyitott vagy, szánsz rá időt, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem lesz elfecsérelt 1,5 -2 óra az az idő, amíg a reggeliken, ebédeken részt veszel!

Amit személy szerint gondolok, minden második héten azzal a kisebb-nagyobb kíváncsisággal, várakozással érkezem a BCC találkozókra, hogy aznap vajon milyen új potenciális partnerrel fogok szemben ülni! De ha nem is lesz partnerem…, talán éppen az én kapcsolataim révén fog tudni később egy jó üzletet kötni! S ez mindenképpen jó érzés!”