Bartucz László – 1 Perces Bemutatkozás
április 11, 2018
Szabó Zoltán -Netfone Telecom Magyarország
június 1, 2018

Németh Irén – Home Staging szakértő

 

Németh Irén lakberendező, 2017-ben csatlakozott a BCC-hez. Most újabb egy évvel meghosszabbította a tagságát. Megkérdeztük tőle, miként vélekedik a BCC-ről?

  • Miért hosszabbítottál ismét? Kérlek, beszélj erről egy kicsit bővebben!

Azért hosszabbítottam, mert számomra nem cserélhető fel mással az a közeg, amiben az üzleti reggeliken kéthetente részem van. Szeretem azokat az embereket, akikkel találkozom. Nekik is ugyanúgy fontos céljaik vannak, mint ahogyan nekem is.

  • Mit vársz BCC-től?

Nincsenek elvárásaim a BCC-vel kapcsolatban. Egyszerűen szeretek ott lenni és szeretem azt, hogy a kapcsolatok görcsök nélkül épülnek köztünk. Felszabadultan tudunk beszélgetni, segíteni egymást, vagy akár tanácsot adni. Így a kapcsolati rendszerünkből is sokkal könnyebb kiadni egy-egy telefonszámot. Tehát elégedett vagyok, és ennél több elvárásom nincsen a BCC-vel kapcsolatban. 

  • Milyen sikereket tudhatsz magad mögött?

A BCC-ben az egyik meghatározó élményemet, sikeremet a Konkoly Ritával folytatott csoportos coaching során szereztem. 2020. áprilisban egy gondolat fogalmazódott meg bennem, miszerint, home styling box létrehozásával szeretnék segítségére lenni a lakásukat szépíteni kívánó hölgyek számára.
Rita a coaching folyamán, olyan kérdéseket tett fel, amelyek által szikla szilárd elhatározás született a megvalósítást illetően. Ma már az akkor megálmodott termékek, az azóta megnyílt webshopomban megtalálhatóak. 

  • Kinek ajánlanád a BCC-t és a networking-et?

Azoknak, akik olyan üzleti körbe szeretnének belekerülni, amelyben az emberek bizalmi alapon megnyitják egymás előtt a kapcsolatrendszerüket. Egy olyan közösségbe, ahol fel sem merül egymással szemben, hogy esetleg bárki is kihasználja a másikat. Ha valaki ilyen közösségre vágyik, akkor a legjobb hely a BCC! A legjobb, ami történhet velünk az üzleti reggelin való részvétel, és a taggá válás.

  • Miért szeretsz hozzánk járni, mit szeretsz a legjobban?

A BCC által olyan embereket ismertem meg, akiket nagy valószínűséggel soha nem ismertem volna meg, ha nem vagyok BCC tag. Van olyanok, akikkel szorosabb barátságba is kerültem. Nagyon fontos számomra, jó érzéssel tölt el, hogy bármilyen felmerülő kérdés kapcsán, azonnal tudok kihez fordulni és a kérdéseimre megkapom a válaszokat.
Üzleti együttműködések, partneri kapcsolatok születnek, amelyekben a kölcsönös bizalom megléte alap.

www.nemethiren.hu

nemethiren.hu
instagram.com/nemethirenenterior