Csáki Lívia és Tornai Balázs – Balagile
szeptember 9, 2022
Szemán Zita – Royal Reform Pilates Studio
szeptember 9, 2022

Neisz Laura – Soft Skill Akadémia

 

Egyáltalán nem meglepő, hogy Neisz Laura, a lámpaláz-szelídítő bemutatásakor már az első mondatban szóba kerül a bizalom. Mivel korábban jártam már a Soft Skill Akadémia egy programján, ahol megismertük egymást, kérdés sem merült fel, hogy eljön-e egy üzleti találkozóra, amikor meghívtam. 

 

Egyébként azóta ő is ilyen lelkesen hív vendégeket, jelmondata: ha nekem jó, legyen neked is jó

Már az első alkalommal elragadta a felszabadult hangulat, ugyanakkor a vállalkozása is épp abban a helyzetben volt, amikor érezte, hogy az eddigi ügyfélkört, ( akiknek 95 %-a szintén ajánlásból jött) bővíteni kellene. Akkor hogyan tovább?  Laura gondolatai erről:

KOMOLYABBAN átgondoltam az ügyfélszerzést, nem jó csak random ajánlások után menni, egyéb hirdetési felületek nem eléggé hatékonyak, elkezdtem PROAKTÍVAN keresni.

Szóval pont jókor, pont jó helyen, pont jó minden –  számomra ez lett a BCC. A legmegfelelőbb, hogy két hetente találkozunk, elég rövid táv ahhoz, hogy rendszeresnek érezzük, de elég hosszú ahhoz, hogy már HIÁNYZIK IS Hosszú távú elvárásairamról:  nincs határozott összeg a fejemben, amit szeretnék elérni a BCC tevékenységemmel, TUDOM, hogy ez a hely, ahol MINŐSÉGI merítés lehetséges.

2in1, jól is érzem magam, és ez a  bankszámlámra is igaz 

Hogy miért LÁMPALÁZ-SZELIDÍTÉS ?

Célom az ügyféledukáció, hogy minden vállalkozó felismerje, milyen jelentősége van a nyilvános megszólalásnak, és milyen könnyen javíthatóak az esetleges problémák.

Jelmondatom: MÉLYSÉGI FELDERÍTÉS ÉS BELSŐ ELHÁRÍTÁS

softskillakademia.hu