Szép István

Pesto Design

Tagsági évek száma: 2
Erőssége: Együttgondolkodás
Szuperképessége: Hosszútávú partnerség

Nagykövet: Szép István már az első prezentációjával felkeltette a figyelmemet. Munkái közül kikandikált egy zoknis projektje, ahol egyből az a mondat kavargott a fejemben, hogy "Most mondom, kell!"
Így lett a BCC-nek saját zoknija. Az együttműködés annyira zökkenőmentes volt és eredményes, hogy azóta a BCC teljes arculatát újrahúzta és az őrület azóta is megy tovább. Aki dolgozott már vele tudja menyire összetett és átgondolt illusztrációkat, grafikákat ad ki a kezéből. Hosszútávon gondolkodik, minden projektet úgy kezel, mintha  a sajátja lenne.

Miért ajánlom?

A networkje pont olyan, mint a szakmai alázata, hosszútávú és átgondolt. Minden tagtársára kíváncsi, tudja, hogy mennyit jelentenek a semleges beszélgetések és az, hogy sosem lehet tudni, kinek hova van kapcsolata és kivel fog összekötni. Tudja a működik, ha működteted alapvelvet és nem fél használni. Kiváló mentorod lehet a kötetlen beszélgetések elsajátításában, fordulj hozzá bizalommal!Bárdos Barbara
tulajdonos ajánlásával

Kit nevezünk Nagykövetnek?


A BCC napi szinten nyomon követi tagjai aktivitását, referenciáit, követve a „Működik, ha működteted!” alapelvet. A minimum elvárásokon túl figyeli a kiemelkedő sikersztorikat, és a tagi visszajelzések alapján nézi, kik azok a networking gócpontok a csoportokon belül, akik több szálon mozgatják a kapcsolatrendszerüket és teljes elkötelezettjei a kapcsolatépítésnek. Úgynevezett feketeöves networkerek, akiknek mindenre van ötletük, javaslatuk, ajánlásuk és hozzá segítik tagtársaikat a sikeres együttműködésekhez. A BCC-n belül követendő példával szolgálnak és networking mentorként, azaz Nagykövetként gondolhatunk rájuk. Minden évben, az Országos Gálánkon kapják ezt az elismerést, ami az adott évre szól. Minden csoportban ismerik a nevüket, keresd őket bizalommal, minden szinten érdemes tőlük tanulni!

Vissza a Nagykövetekhez

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN