Németh Irén

Németh Irén enteriőr

Tagsági évek száma: 6
Erőssége: Bizalom
Szuperképessége: Folyamatos megújulás

Németh Irén jó példa arra, hogy a kreatív területekről érkező tagjainknak is működik a networking, valamint hogyan lesz egy lakberendezőnek az évek alatt saját, prémium kollekcióval rendelkező webshopja, amivel felkelti a Lakáskultúra érdeklődését és készítenek vele egy interjút. Irén egyik erőssége a bizalom, a másik pedig a precizitás, ez érzékelhető a reggeliken is, mivel nem ad csak úgy át ajánlást, nem mond semmit ok nélkül. Minden egyes kontaktjáért felelősséget vállal és fontos számára a visszajelzés, hisz ő maga is így dolgozik.

Miért ajánlom?

Én magam is dolgoztam már vele, nem fél kérdezni, sőt, az ember úgy érzi magát a megbízás alatt, hogy a legjobb kezekben van, és nem kell semmi mással foglalkoznia. Ha szeretnéd Te is ezt éreztetni az ügyfeleiddel, ajánlottjaiddal, érdemes tőle elcsenni egy-két trükköt. Ha Te is kreatív ember vagy és szeretnéd elsajátítani a networking rendszerszemléletét, ő lesz neked a megfelelő Mentor.
 Bárdos Barbara
tulajdonos ajánlásával

Kit nevezünk Nagykövetnek?


A BCC napi szinten nyomon követi tagjai aktivitását, referenciáit, követve a „Működik, ha működteted!” alapelvet. A minimum elvárásokon túl figyeli a kiemelkedő sikersztorikat, és a tagi visszajelzések alapján nézi, kik azok a networking gócpontok a csoportokon belül, akik több szálon mozgatják a kapcsolatrendszerüket és teljes elkötelezettjei a kapcsolatépítésnek. Úgynevezett feketeöves networkerek, akiknek mindenre van ötletük, javaslatuk, ajánlásuk és hozzá segítik tagtársaikat a sikeres együttműködésekhez. A BCC-n belül követendő példával szolgálnak és networking mentorként, azaz Nagykövetként gondolhatunk rájuk. Minden évben, az Országos Gálánkon kapják ezt az elismerést, ami az adott évre szól. Minden csoportban ismerik a nevüket, keresd őket bizalommal, minden szinten érdemes tőlük tanulni!

Vissza a Nagykövetekhez

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 1221 Budapest, Kapisztrán utca 7.

Adószám: 23087251-2-43, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN