Neisz Laura

Soft Skill Akadémia

Tagsági évek száma: 2
Erőssége: Hatékonyan mozgatja kapcsolatrendszerét
Szuperképessége: Együttgondolkodás

Kétszeres Nagykövet: Neisz Laura már érkezése után pár hónap elteltével felkeltette a figyelmemet. Egyrészt Lámpalázszelidítővel nem sűrűn találkozik az ember, másrészt olyan pozitív attitűdöt képvisel, hogy a semleges, ismerkedős beszélgetések során mindenkiben megmarad az érzés, hogy „Hú, vele mindenképpen kapcsolatban kell maradnom, és alig várom, hogy dolgozhassak vele”. A szakmai alázatán túl a kapcsolatrendszerének megosztásában kiemelkedő. Akiket invitál, mind olyan nyitott és haladó szellemű szakemberek, akik jól érzik magukat nálunk, viszik a jó hírünket, elköteleződnek és megerősítik Laura pozícióját a szakmai életben. Ha törekszel a minőségi vendéghívásra, keresd bátran!

Miért ajánlom?

Ha olyan stratégiai partnerre vágysz, aki figyel, gondolkodik és több szálon összeköti, megerősíti a munkásságod, akkor ő az embered! Nem mellesleg a szolgáltatása révén, azonnal kitűnsz a tömegből minden egyes prezentációd alkalmával, mivel segít rátalálnod a saját hangodra, így egyből magabiztosabbá válsz az üzleti életben. A Workshopjai annyira jól működtek, hogy beemeltül BCC Alapképzései közé.
 Bárdos Barbara
tulajdonos ajánlásával

Kit nevezünk Nagykövetnek?


A BCC napi szinten nyomon követi tagjai aktivitását, referenciáit, követve a „Működik, ha működteted!” alapelvet. A minimum elvárásokon túl figyeli a kiemelkedő sikersztorikat, és a tagi visszajelzések alapján nézi, kik azok a networking gócpontok a csoportokon belül, akik több szálon mozgatják a kapcsolatrendszerüket és teljes elkötelezettjei a kapcsolatépítésnek. Úgynevezett feketeöves networkerek, akiknek mindenre van ötletük, javaslatuk, ajánlásuk és hozzá segítik tagtársaikat a sikeres együttműködésekhez. A BCC-n belül követendő példával szolgálnak és networking mentorként, azaz Nagykövetként gondolhatunk rájuk. Minden évben, az Országos Gálánkon kapják ezt az elismerést, ami az adott évre szól. Minden csoportban ismerik a nevüket, keresd őket bizalommal, minden szinten érdemes tőlük tanulni!

Vissza a Nagykövetekhez

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN