Molnár Ádám

Mr. Minden

Tagsági évek száma: 2
Erőssége: Kapcsolatrendszerének megosztása
Szuperképessége: Vendéginvitálás

Molnár Ádám az egyetlen olyan tagunk, akinek megengedett, hogy bemutatkozásánál használja a „minden” szócskát, már csak a cégnév miatt is, hiszen a webshopjában a „tűtől a tankig” minden megtalálható. Mint tudjuk, a networkingben viszont nincs szükség mindenkire, ő pedig határozottan, kategorizáltan működteti a kapcsolatrendszerét, és pontosan megtalálja azt, akire Neked szükséged van. Alapvető működésének építőkövei az alázat, a céltudatosság, és a segítőkészség. Ez utóbbi több szervezet, civil kezdeményezés támogatásában, szponzorációjában nyilvánul meg, amivel a BCC közössége nagyon tud azonosulni.

Miért ajánlom?

Nem fél nagyívű álmokat megfogalmazni, ugyanakkor jó példa arra, hogyan kell ezeket évekre, hónapokra, napra pontosan lebontva megvalósítani, és tenni a megvalósulásukért. Megmutatja, hogyan lehet egy arnóti üzletből kinőni az online térbe, és országos lefedettségre szert tenni. Ha magadra ismersz, és szeretnél a szűkebb környezetedből kitörni, és vannak nagyratörő céljaid, akkor érdemes vele beszélgetned.
 Bárdos Barbara
tulajdonos ajánlásával

Kit nevezünk Nagykövetnek?


A BCC napi szinten nyomon követi tagjai aktivitását, referenciáit, követve a „Működik, ha működteted!” alapelvet. A minimum elvárásokon túl figyeli a kiemelkedő sikersztorikat, és a tagi visszajelzések alapján nézi, kik azok a networking gócpontok a csoportokon belül, akik több szálon mozgatják a kapcsolatrendszerüket és teljes elkötelezettjei a kapcsolatépítésnek. Úgynevezett feketeöves networkerek, akiknek mindenre van ötletük, javaslatuk, ajánlásuk és hozzá segítik tagtársaikat a sikeres együttműködésekhez. A BCC-n belül követendő példával szolgálnak és networking mentorként, azaz Nagykövetként gondolhatunk rájuk. Minden évben, az Országos Gálánkon kapják ezt az elismerést, ami az adott évre szól. Minden csoportban ismerik a nevüket, keresd őket bizalommal, minden szinten érdemes tőlük tanulni!

Vissza a Nagykövetekhez

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 1221 Budapest, Kapisztrán utca 7.

Adószám: 23087251-2-43, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN