Kalácska Viola

Viol Design

Tagsági évek száma: 5
Erőssége: A folyamatos fejlődni akarás
Szuperképessége: A zseni, aki átlát a káoszon!

Kétszeres Nagykövet: Viola Kazincbarcikáról indult egyéni vállalkozóként, Miskolcon váltott tagságot lakberendezőként. A covid nemhogy nem akasztotta meg, hanem a tudatos online networking jelenléttel fejlődött és bővült a kapcsolatrendszere. Ez idő alatt megerősödött dekoratőrként, így elsőként vállalta fel a dupla tagságot, két különböző csoportban: offline és online egyaránt. Ezáltal nemcsak a bevétele, hanem a referenciái, üzleti partnerei és ajánlásai is megtöbbszöröződtek. Felismerte, hogy kreatív művészi gondolkodását úgy tudja fókuszban tartani, ha rendszeresen részt vesz a BCC által biztosított képzéseken, workshopokon.

Miért ajánlom?

Nagyon jó példa arra, hogyan lehet hatékonyságot többszörözni azzal, hogy jól megismeri mindkét csoport tagjait. Energiát tesz abba, hogy ne csak azt értse, mivel foglalkozol, hanem el tudjon helyezni saját kapcsolatrendszerében, és olyan összefüggésekben kössön össze tagokkal, vendégekkel, ami Neked eszedbe sem jutna. Ezt teljes természetességgel, önzetlenül teszi. Pontosan ezért működik olyan sikeresen, hiszen a networkingben akkor tudsz bőségesen aratni, ha előtte megfelelő mennyiségben és minőségben vetettél.
 Bárdos Barbara
tulajdonos ajánlásával

Kit nevezünk Nagykövetnek?


A BCC napi szinten nyomon követi tagjai aktivitását, referenciáit, követve a „Működik, ha működteted!” alapelvet. A minimum elvárásokon túl figyeli a kiemelkedő sikersztorikat, és a tagi visszajelzések alapján nézi, kik azok a networking gócpontok a csoportokon belül, akik több szálon mozgatják a kapcsolatrendszerüket és teljes elkötelezettjei a kapcsolatépítésnek. Úgynevezett feketeöves networkerek, akiknek mindenre van ötletük, javaslatuk, ajánlásuk és hozzá segítik tagtársaikat a sikeres együttműködésekhez. A BCC-n belül követendő példával szolgálnak és networking mentorként, azaz Nagykövetként gondolhatunk rájuk. Minden évben, az Országos Gálánkon kapják ezt az elismerést, ami az adott évre szól. Minden csoportban ismerik a nevüket, keresd őket bizalommal, minden szinten érdemes tőlük tanulni!

Vissza a Nagykövetekhez

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN