dr.Konkoly Rita

BLS coach

Tagsági évek száma: 5
Erőssége: A folyamatos jelenlét
Szuperképessége: Minőségi kapcsolatrendszer építése

Háromszoros Nagykövet: dr. Konkoly Rita érkezése, egy felüdülés volt számomra, nemes egyszerűséggel amiatt, mert „brit tudósok” szerint is, az 1 millió coach országa lettünk. A BCC szűrője, akkor szűkült csak igazán ebben a tevékenységi körben, amikor megismertem a munkásságát, szakmaiságát és a tagok visszajelzését. Bátran mondhatom, hogy Ő a beugró szint a BCC-ben lévő coachoknak. Mindezek mellett a networkingben is érzékelhető a profizmusa, nem minősít, nem skatulyáz, mindenkiben lát lehetőséget és úgy köt össze embereket országosan az online térben, mint egy igazi networking mester. Szerinte, sosem lehet tudni, kinek hova vezet a kapcsolatrendszere és ez abszolút így is van.

Miért ajánlom?

Nevezhetném networking aktivistának is, mivel minden képzésen, workshopon, üzleti reggelin, csoportlátogatáson ott van, sőt, ha ideje engedi többszörözi is a képzéseket és folyamatosan azon töri a fejét, kit-kivel tud összekötni! Mint tudjuk a networking alapvető építőköve a rendszeres jelenlét és Ő tényleg Jelen van, utánkövet és tervez, él a lehetőségekkel. Mindezt megfelelő alázattal és elképesztő lelkesedéssel teszi, nem hiába ismerik a nevét minden egyes csoportunkban! Ha te is ki akarod maxolni a BCC-t és szeretnéd tudni, hogyan lehet ezt önfeledten, lazán és jó kedvvel csinálni, akkor ő lehet a Mestered.
 Bárdos Barbara
tulajdonos ajánlásával

Kit nevezünk Nagykövetnek?


A BCC napi szinten nyomon követi tagjai aktivitását, referenciáit, követve a „Működik, ha működteted!” alapelvet. A minimum elvárásokon túl figyeli a kiemelkedő sikersztorikat, és a tagi visszajelzések alapján nézi, kik azok a networking gócpontok a csoportokon belül, akik több szálon mozgatják a kapcsolatrendszerüket és teljes elkötelezettjei a kapcsolatépítésnek. Úgynevezett feketeöves networkerek, akiknek mindenre van ötletük, javaslatuk, ajánlásuk és hozzá segítik tagtársaikat a sikeres együttműködésekhez. A BCC-n belül követendő példával szolgálnak és networking mentorként, azaz Nagykövetként gondolhatunk rájuk. Minden évben, az Országos Gálánkon kapják ezt az elismerést, ami az adott évre szól. Minden csoportban ismerik a nevüket, keresd őket bizalommal, minden szinten érdemes tőlük tanulni!

Vissza a Nagykövetekhez

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 2636 Tésa, Petőfi u. 16.

Adószám: 23087251-2-13, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN