Domonkos Csenge

Sonorilo Language Services Kft.

Tagsági évek száma: 6
Erőssége: Rendszerekben gondolkodó
Szuperképessége: Excel Mágus

Domonkos Csenge már az első évében a többszörösét vette ki a BCC-ből, a befektetett tagsági díjnak. Mivel a saját szakterületén is gyors, alapos, precíz és átlátható anyagokat prezentál a megrendelőinek, a networkingben is ezt a sémát követi. Gondolkodás módja nagyon lerövidíti és hatékonnyá teszi a mindennapi működésüket. Ügyfélköre rendszeresen visszatérő ügyfelekből áll, akik szívesen tovább ajánlják. Nem meglepő, hogy a kapcsolatrendszerében az átadott ajánlásai minősége magasan a legjobb.

Miért ajánlom?

Csenge működésével nagyon tudok azonosulni, mindketten mindent mérünk, statisztikázunk, tervezünk és utánkövetünk. A tudatossága példaértékű, érti, látja, tudja és használja a networkinget. Vele is találkozhattál már a képzéseken, szeret magába és a cégébe fektetni. A covid alatt a csoportjuk átállt az online térre és kérték, hogy maradjanak is ott, mivel többen inkább introvertáltak, mintsem extrovertáltak. Ha úgy érzed te is inkább egy visszahúzódó zseni vagy, aki szeret rendszerekben gondolkodni, tökéletes mentorod lehet a számok világában.

 Bárdos Barbara
tulajdonos ajánlásával

Kit nevezünk Nagykövetnek?


A BCC napi szinten nyomon követi tagjai aktivitását, referenciáit, követve a „Működik, ha működteted!” alapelvet. A minimum elvárásokon túl figyeli a kiemelkedő sikersztorikat, és a tagi visszajelzések alapján nézi, kik azok a networking gócpontok a csoportokon belül, akik több szálon mozgatják a kapcsolatrendszerüket és teljes elkötelezettjei a kapcsolatépítésnek. Úgynevezett feketeöves networkerek, akiknek mindenre van ötletük, javaslatuk, ajánlásuk és hozzá segítik tagtársaikat a sikeres együttműködésekhez. A BCC-n belül követendő példával szolgálnak és networking mentorként, azaz Nagykövetként gondolhatunk rájuk. Minden évben, az Országos Gálánkon kapják ezt az elismerést, ami az adott évre szól. Minden csoportban ismerik a nevüket, keresd őket bizalommal, minden szinten érdemes tőlük tanulni!

Vissza a Nagykövetekhez

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 1221 Budapest, Kapisztrán utca 7.

Adószám: 23087251-2-43, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN