Böhm István

Groupama Biztosító

Tagsági évek száma: 3
Erőssége: Szakmai alázat
Szuperképessége: Vendéghívás

Böhm István jó példa arra, milyen az, amikor valakinél lassabban érik be a networking tudatosság. Az első évében a saját bevallása szerint nem maxolta ki a kapott ajánlásokban rejlő lehetőségeket, és mivel nem jöttek az eredmények, ezért nem is hosszabbított. Felvetődhet a kérdés, miért is van most a Nagykövetek között? Megtapasztalta, hogy az ő szakmájában az ajánlások „spéttel működnek” a korábban beletett munkája másfél év múlva ért be, és olyan nagyságrendű eredményeket hozott, hogy nem volt kérdés, visszatért a BCC-be. Azóta tudatosan, kihagyások nélkül, alázattal, rendszerben gondolkodva működteti kapcsolatrendszerét. Története tanulság mindazok számára, akik a networkingtől azonnali eredményeket várnak.

Miért ajánlom?

Értékesítési szakemberként már nagyon sok sales-sel volt dolgom. István és felesége Csilla, azon kevesek egyike, akiknek fontos a gerinces értékesítési metodika. Tőlük meg tudod tanulni, milyen az, amikor az értékesítés nem arról szól, hogy az ajánlatot lenyomod az ügyfél torkán, és magára hagyod szerződéskötés után. Az ügyfeleik kapnak egy olyan partnerségi kapcsolatot, és gondoskodást, amivel eligazodnak a biztosítások útvesztőjében. Ha a Te tevékenységed is ennyire bizalmi alapokon működik, érdemes őket figyelemmel kísérni.
 Bárdos Barbara
tulajdonos ajánlásával

Kit nevezünk Nagykövetnek?


A BCC napi szinten nyomon követi tagjai aktivitását, referenciáit, követve a „Működik, ha működteted!” alapelvet. A minimum elvárásokon túl figyeli a kiemelkedő sikersztorikat, és a tagi visszajelzések alapján nézi, kik azok a networking gócpontok a csoportokon belül, akik több szálon mozgatják a kapcsolatrendszerüket és teljes elkötelezettjei a kapcsolatépítésnek. Úgynevezett feketeöves networkerek, akiknek mindenre van ötletük, javaslatuk, ajánlásuk és hozzá segítik tagtársaikat a sikeres együttműködésekhez. A BCC-n belül követendő példával szolgálnak és networking mentorként, azaz Nagykövetként gondolhatunk rájuk. Minden évben, az Országos Gálánkon kapják ezt az elismerést, ami az adott évre szól. Minden csoportban ismerik a nevüket, keresd őket bizalommal, minden szinten érdemes tőlük tanulni!

Vissza a Nagykövetekhez

Kedvet kaptál? Kipróbálnád, milyen az élet a BCC-n belül?

Vegyél részt most egy üzleti reggelin

...és kötelezd el magad később!Business Contact Community Kft.

Székhely: 1221 Budapest, Kapisztrán utca 7.

Adószám: 23087251-2-43, Cégjsz.: 01-09-952315

Bank: K&H Bank 10401196 - 50526781 - 83531000

Tel: +36 70 615 27 03

H-Cs: 13:00-16:00

P: 09:00-11:00

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Szabályzat
RENDBEN