Molnár Ádám – Mr. Minden
szeptember 9, 2022
Péterfai Erika – Karakterfotó
szeptember 9, 2022

Montvai Tamás – MVTTech Management Kft.

 

Montvai Tamás,  tűz- és munkavédelmi szakértő 2021 nyarán lett tagja miskolci csapatunknak. Fiatal, és nagyon lendületes, gyorsan felvette a ritmust, most pedig úgy döntött, hogy újabb egy évig velünk tart.

  • Miért választottad a BCC-t?

A csatlakozás előtt már évekkel hallottam budapesti barátaimtól, üzlettársaimtól, hogy ott ilyen találkozókra járnak és nagyon hasznos volt számukra a cégeik fejlődéséhez. Gondoltam megpróbálom én is Miskolxon és nagyon nem bántam meg. Továbbá szerettem volna csatlakozni egy olyan orientáltságú és motivált társasághoz, mint amilyen én vagyok.

  • Mi a legjobb dolog a BCC tagságodban?

A jó hangulat, ami nekem nagyon fontos, nem egy üzleti tárgyalásra ülök be, hanem egy jókedvű és interaktív előadásra. Kapcsolatrendszerre és baráti kapcsolatokra is szert lehet tenni az üzleti reggeliken. Egyre inkább érzem, hogy milyen jelentősége van a vállalkozásomban, hogy egy ilyen csoporthoz tartozok. És nem csak azért, mert ezáltal új lehetőségeket kapok, hanem azért is, mert magam is nagyon szeretek segíteni. Segíteni a saját kapcsolatrendszeremmel, de jótékony kezdeményezésekben is részt veszek. Nagyon örülök, hogy a szűken vett anyagi kereteken túl ilyen megnyilvánulásokra is van lehetőség a BCC keretein belül.

  • Mennyi bevételt generált neked a csoporttagságod?

Már a belépésem előtt sikerült profitálni belőle és egy másik megrendelőt is hozott nekem ajánlás útján. A belépés után szintén nőtt a megrendelői köröm, de még inkább a kapcsolatrendszerem. Bár magam is nyitott és aktív vagyok, és eddig mindig megtaláltak az újabb megrendelések, egy jól előkészített ajánlás sokat tud lendíteni a folyamatokon.

  • Miért ajánlanád másoknak is?

Azoknak ajánlom, akik szeretnének egy csoporthoz tartozni és olyan emberekkel akarnak kapcsolatot teremteni akiknek az üzleti jövőről konkrét elképzelésük van, motiváltak és nem félnek nyitni más területek felé is. 

mvttech-management.hu