Kovács-Gyutai Alexandra és Kovács Péter – Mizaru Coffee Manufactory
szeptember 9, 2022
Montvai Tamás – MVTTech Management Kft.
szeptember 9, 2022

Molnár Ádám – Mr. Minden

 

Molnár Ádám a Mr. Minden Group Kft. képviseletében, újabb egy év tagságot váltott nálunk. Megkérdeztük tőle, miként vélekedik a BCC-ről:

  • Miért hosszabbítottál tagságot a BCC-nél?

Összességében jó embereket ismertem meg, nemcsak üzleti, hanem emberi szempontból is. Úgy gondolom, hogy jó pár emberrel közös nevezőre jutottunk. Már csak ezért is hosszabbítottam meg a tagságomat. De ott van persze az üzleti oldal is, ami önmagáért beszél: a BCC nyújtotta üzleti kapcsolatok számának a növekedésével nagyon gyorsan megtérül a tagsággal járó kiadás.

  • Mit vársz még a BCC-től egy év után?

Úgy gondolom, ha valami ilyen jól indul el, akkor az később csak egyre jobbá válhat! Ha erősödnek a kapcsolatok akkor még inkább támogathatjuk egymást. Úgy gondolom, ez egy üzleti klub. Ha a tagok megértik, hogyha a pénzüket lehetőség szerint a klub tagjainak körében tartják, akkor sokkal jobban érvényesülnek az egymásnak nyújtott kedvezmények. S a megtapasztalt üzleti korrektség is mindenkinek csak jót eredményezhet.

  • Milyen BCC-s sikereket tudhatsz magad mögött?

Huhh… Elég sok referencia-cetlit szoktam írni, s most elég nehéz úgy bárkit kiragadni, hogy a többiekkel ne legyen méltatlan! 

Havas Csillával volt egy közös kiállításunk, amit mi szponzoráltunk. Én Csilla kiállításain egyébként is jártam már. Csilla így felhasználta a kapcsolati tőkéjét, s olyan vállalkozókkal  találkoztunk, akikkel azóta már akár együtt is dolgozunk. 

A BCC-ből szinte már mindenki megfordult nálunk. Például Barczi Kriszta járt nálunk tegnap, s éppen neki készítünk árajánlatokat. Előtte a Szőllősi Andi felújításához Kalácska Viola és Andi nálunk vásároltak meg mindent. Ők is egy jelentősebb összeget hagytak a kasszánkban. Vagy a Trenkwaldertől Szigetvári Eszter is rendszeresen nálunk vásárol mindent, amit a rendszerük megenged. Gyulai Évi is folyamatosan nálunk szerzi be, amire szüksége van. Böhm Istvánék beton kerti elemeket vittek tőlünk. És rengeteg egyéb, valamint ugyanennek a fordítottja is elmondható.

Suskó Viktorékkal szoktuk a pályázatainkat megíratni. A profi ingatlanos Futó Timivel is vannak közös projektek. Czikora Ágival is együtt dolgozunk, Jakabéknál csináljuk az oktatásainkat.

Úgy gondolom, hogy jelentős együttműködéseink vannak.

Felvettük a kapcsolatot a VA.D Marketinges srácokkal is, akikkel ugyan nem született üzlet, de nagyon jó partnereket ismertünk meg bennük- Ők kerek-perec megmondták, hogy ebben a kategóriában mi nem fogunk tudni együttműködni úgy, hogy az üzletileg korrekt legyen. Így javasoltak mást önmaguk helyett. De a nyíltságuk és a segítőkészségük által kialakult a bizalom, így más projekteken szívesen dolgozunk majd velük.

  • Kinek/kiknek ajánlanád a BCC-t és a networking-et?

Tudnék nyakra-főre embereket hívogatni, de igyekszem inkább csak azokat a kontaktjaimat elhívni, akik hasonló mentalitással bírnak, mint mi. Legyen szó akár az üzletről, akár a mindennapokról. Szerintem csak ez lehet hasznos a csapat számára. Próbálom azokat a vállalkozókat magammal hívni, akik a miénkhez hasonló szemlélettel nézik a dolgokat.

  • Miért szerettek hozzánk járni, mit szerettek itt a legjobban?

Kéthetente tudok normálisan reggelizni! 🙂 

Jó egy kicsit kiszakadni a mindennapokból. Kéthetente van egy fél napom, amikor úgy tudok üzlettel foglalkozni, hogy jó társaságban vagyok. Nem a szokásos, kötött megbeszélésen, ahol szorosan figyelünk a matekra vagy bármi másra, hanem sokkal kötetlenebb beszélgetés résztvevői vagyunk. Ráadásul jó a társaság, jó a hangulat, kellemesek az emberek. Vegyes kombó: kellemest a hasznossal…

mrminden.hu