Stefán Gergő- BlueBerry
szeptember 9, 2022
Verner András – Henex System Zrt.
szeptember 9, 2022

Leel-Őssy Zoltán – Pirategames

 

A pixxelcube-os Leel-Őssy Zoli még 2017-ben csatlakozott a BCC-hez. Most újabb egy évvel meghosszabbította a tagságát. Megkérdeztük tőle, miként vélekedik a BCC-ről?

  • Miért hosszabbítottál ismét? Kérlek, beszélj erről egy kicsit bővebben!

Az örök indok: jó a társaság és mindig jó összejárni ezzel a csapattal. Úgy érzem, bár hosszú idő telt el a belépésem óta, most igazán beért az ismeretség. A kapcsolati háló, most kezdett el kinyílni: nem csak mi kezdtünk el jobban nyitni mások felé, hanem ők is felénk. Azt gondolom, ez a rendszer nem úgy működik, hogy egy-két év alatt milliomos lesz az ember. Inkább arról szól a networking, hogy megismered a másikat és ezáltal a másik ember barátait. Nálunk ez most látszik megvalósulni. Nem is tudom körülbelül három-négy év után?

  • Mit vársz BCC-től?

Azt, hogy sok olyan vállalkozóval, vezetővel tudjak megismerkedni, akik hozzám hasonló attitűddel rendelkeznek. 

  • Milyen sikereket tudhatsz magad mögött?

Az „okos-tükör” kapcsán nagyon szoros együttműködésünk volt a miskolciakkal. Azonban most már átnyergeltünk az interaktív játékok építésének és fejlesztésének a vonalára. Az okos otthonok felszerelése továbbra is zajlik, de már nem ez a fő csapásirányunk.
Legújabb projektünk a Blueberry Csapatépítővel való együttműködés, ahol csapatépítő-tréningeket fejlesztünk, amiket majd a JátechTér-en tudunk használni és bemutatni.
Ezenkívül a Monyó sörgyárral is vannak összefonódások, ahol szintén játékgépek kitelepülése, programok készítése, csapatépítés lesz a fő tevékenység.

  • Kinek ajánlanád a BCC-t? A networking-et?

Annak, aki nem fél az emberektől, nem fél attól, hogy esetleg felsülhet mások előtt. Tehát aki nem annyira szívbajos, és van benne kíváncsiság a többi ember iránt.

  • Miért szeretsz hozzánk járni, mit szeretsz a legjobban?

A korábbi BCC-s rendezvényhelyszínen a bundáskenyeret szerettem, és utáltam a parkolást. Most, hogy a Gellértbe járunk nagyon klassz a környezet, továbbra sem szerettem meg a parkolást, de egy fokkal már jobb. A kaja nem annyira jó, viszont a társaság sokat változott, pozitív irányban, ami miatt nem volt kérdés számomra, hogy hosszabbítok-e! 

pirategames.hu