Időtervezés, válság lefolyási verziók – ez fog tetszeni a legkevésbé ☹
április 28, 2020
Dobd el a ballasztot
május 4, 2020

Kránicz Dániel – Qualitas System Kft.

“A könyvviteli szolgáltatás egy nagyon bizalmi szolgáltatás, így mi szkeptikusan álltunk a networkinghez, de úgy voltunk vele, hogy egy próbát megér.
Megtanultuk, hogy a networking magától nem működik, kellünk hozzá mi is.
Nekünk kell működtetni, leülni a csoporttársunkkal beszélgetni, megnézni milyen kapcsolódási pontok lehetnek és ki hogyan tudná a másikat segíteni.

Rengeteg segítséget kaptunk workshopok formájában, ahol megkaptuk az a tudást, amivel felvértezve sikeres együttműködési kapcsolatokat alakítottunk ki.
Így az első év végére, az egyik együttműködési partner ajánlása révén sikerült egy hosszútávú szerződés megkötni, ami által a BCC tagság többszöröse térült meg, de ez csak az anyagi része, ami nagyon fontos hisz mindenki a profitért vállalkozik, de ami ezen felül még nagyon pozitív és ezért is érdemes egy ilyen közösség tagja lenni, azok maguk az emberek.

Az üzleti reggelik mindig nagyon jó hangulatúak, a vendéghívásnak köszönhetően mindig új embereket ismerhetünk meg. A tagtársainkkal pedig 2 hetente mindig át tudjuk beszélni az aktuális híreket. A reggelik mindig feltöltenek és nagyon jó erre a reggelre kiszakadni a mókuskerékből és meghallgatni mások milyen érdekes tevékenységet végeznek és nekik miből áll a mindennapjuk.”