Gallai Attila és Bóka Viktória – Boar Game Café
szeptember 9, 2022
Jacsó József – Avalon Fleet Kft.
szeptember 9, 2022

Kovács Péter- Szöveg és Profit

 

Kovács Péter marketing szövegíró, 2021 decemberében csatlakozott a BCC-hez. Megkérdeztük tőle, miért minket választott, és milyen benyomásai vannak eddig a BCC-vel kapcsolatban?

  • Miért csatlakoztál a BCC-hez?

Kapcsolatépítés céljából. Szeretném kibővíteni a minőségi üzleti kapcsolataim körét. Szűknek éreztem már azt a teret, akiket ismerek, akikhez kapcsolódni tudok. Továbbá a bevételszerzés is szempont volt, de nem az első helyen. Persze nem bánom, ha kapcsolati hálóm bővülése mellett úgymond „a matek is kijön”.

  • Kitől hallottál rólunk?

Dávid Ádámtól. Kerestem korábban is az üzleti kapcsolatépítés lehetőségét, de profilban, stílusban és szimpátiában nem találtam nekem tetszőt.

Tudom, hogy sokaknak bevált a BNI, nekem viszont nem tetszett. Személytelennek találtam a próbaalkalom ideje alatt. Nem az én világom. Olyan lehetőséget kerestem, ami közelebb áll hozzám, a vállalkozásomhoz. 

Többekkel beszélgetve hallottam a BCC-ről. Felmentem a weboldalra, megnéztem, szimpatikus volt, és úgy döntöttem jelentkezem. Kértem egy visszahívást.

  • Mit vársz BCC-től?

Ahogy említettem, szeretnék szintet lépni az általam ismert vállalkozók, profilok tekintetében. Azzal együtt, hogy bízom az újonnan szerzett minőségi üzleti kapcsolatokban, várok egy szintlépést a személyes fejlődésemben is.

Eleve sokat kell fejlődnöm abban, ahogyan prezentálom a tevékenységem, amivel foglalkozom. Fejlődést várok az egyperces bemutatkozásomban. Illetve sokat kell még tanulnom arról is, miként tudok instant pozitív benyomást kialakítani magamról. 

Ha találkozom valakivel és öt-tíz percet beszélgetünk, rendszerint működik a kémia. Viszont bőven van még mit tanulnom arról, hogyan jussunk el idáig. Úgy látom, itt a BCC-nél profik vesznek körül, akiknek már a mondandójából is rengeteget tudok tanulni.

  • Milyen sikereket értél el az elmúlt pár hónap során?

Most hoztam el Pintér Lacitól a névjegykártyáimat. Még annál is jobban sikerültek, mint amire számítottam. Itt ugye én voltam a megbízó. Hónapok óta kellemetlen volt számomra, hogy nem tudtam névjegykártyát adni a találkozók során. 

További sikerem, hogy a KKV FM című podcast csatornámhoz elhívtam vendégként Mihály Árpit, akivel adatbiztonsági kérdésekről fogunk beszélgetni. Adatlopás, zsarolás és egyéb izgalmas kérdésekről, ütős epizódnak ígérkezik.

Pataki Melinda a weboldalszövegének ráncfelvarrására kért fel, pont tegnap készült el a szöveg 1.0-ás verziója. Tehát egy-két együttműködés indult el mostanáig. Maratont futunk, már ezeket az együttműködéseket is nagyon élvezem.

  • Kinek ajánlanád a BCC-t és a networking-et?

Annak akinek úgymond szűkös a mozgástere. Egy hasonlattal élve, a vállalkozósdi kicsit olyan, mint egy társasági esemény: belépünk egy szobába és ott azokat tudjuk megszólítani, akik ott vannak. A BCC pedig olyan, mintha egy ajtón keresztül átmennél egy másik szobában, ahol teljesen új emberekkel beszélgethetsz, és rajtuk keresztül lehetőséged van inspirációk felszívására, tanulásra. Magukkal vihetnek egy következő, másfajta szobába. Sőt, szükség esetén magasabb presztízst is jelenthetnek.

Azoknak is szívesen ajánlom, akik hosszútávon gondolkodnak és bizalmi alapon keresnek kapcsolatokat. Akik nem kapásból pénzt akarnak kivenni belőle, hanem partnerségben gondolkodnak. Azoknak, akik kicsit jobban meg akarják ismerni egymást, hogy kiderüljön, ki bír hasonló gondolkodásmóddal; aki partnerségben gondolkodik, nem csupán adásvételben.

  • Miért szeretsz hozzánk járni és mit szeretsz itt a legjobban?

A hangulatot, a társaságot. Mivel teljesen új vagyok, sokszor még nem is értem a belsős poénokat; mert ugye valaki már évek óta itt „mozog”. De van egy erőteljesen pozitív energiája az összejöveteleknek.

Nem volt még egyszer sem, hogy feszültséget éreztem volna. Jó a pörgése a találkozóknak, és az egész kapásból beindítja az ember gondolkodását, feldobja a kedvét. Én pedig sokat tanulok a bemutatkozásokból. Jelenleg ezek azok a dolgok, amiket el tudok vinni belőle.

szovegesprofit.hu