Németh Irén – Home Staging szakértő
május 3, 2018
Szabó Zoltán -Netfone Telecom Magyarország
június 1, 2018

Azért jó BCC tagnak lenni, mert megismerkedhetünk a miskolci üzleti élet résztvevőivel. Az elmúlt egy évben új kapcsolatokra tettem szert az üzleti reggeliken. A helyszín színvonalas és a reggeli is nagyon finom.

Cégünk 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező felnőttképző és vizsgaszervező intézmény. Képzési palettánk széleskörű, főleg OKJ-s és egyéb szakmai képzések. A támogatott tanfolyamokon kívül önerős, valamint a munkáltatók által a saját dolgozóik részére megrendelt képzéseket szervezünk. Magasan kvalifikált, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező tanárokat, oktatókat foglalkoztatunk.
Miskolc központjában található saját tulajdonú székhellyel, tankonyhával és a központhoz közeli telephellyel rendelkezünk. Összesen 7 oktatóteremben, egy tankonyhában, és két műhelyben szervezzük a miskolci képzéseinket, de folyamatosan szervezünk más településeken is tanfolyamokat.
Az ügyvezető (a cég tulajdonosa), a szakmai vezető, hat oktatásszervező és egy könyvelő főállásban végzi a napi teendőket.
Célunk a színvonalas oktatásszervezés, oktatás és vizsgaszervezés, a megrendelői igények kiszolgálása, a tevékenységünkre vonatkozó jogszabályok betartása.
Munkánk elismeréseként 2013-ban „A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelkedő gazdálkodó szervezete”. kitüntetést vehettük át a szolgáltatási szektorban.