Kovács Péter- Szöveg és Profit
szeptember 9, 2022
Dr. Havas Csilla – Havas Művészeti Ügynökség és Galéria
szeptember 9, 2022

Jacsó József – Avalon Fleet Kft.

 

Jacsó József autóflotta-kezelő 2021 novemberében csatlakozott a miskolci BCC-hez. Megkérdeztük tőle, miért minket választott, és milyen benyomásai vannak eddig a BCC-vel kapcsolatban?

  • Miért pont a BCC-hez csatlakoztál?

A cégvezetéssel gondolkodtunk azon, hogy melyik lenne az a platform, amelyen el tudnánk érni a környékbeli vállalkozókat, akik potenciális célpontunkká lehetnek. Erre a célra a BCC  kitűnő lehetőségnek tűnt.

  • Kitől hallottál rólunk?

Értékesítési vezetőnk korábban más szegmens által részt vett már ilyen üzleti reggelin, ő ajánlotta ezt a lehetőséget.

  • Mit vársz BCC-től?

Hogy első körben a helyi vállalkozók tudatába kerüljünk be, mint flotta kezelő cég. Majd országos szinten is jelen tudjunk lenni a legnagyobb cégek között.

  • Milyen sikereket értél el az elmúlt pár hónap során?

Én már azt is sikernek könyvelem el, hogy BCC-tagok árajánlatokat kértek tőlünk. Üzlet egyelőre még nem született, de a tapasztalataim azt mutatják, egy ilyen jellegű üzletkötés nem egy-két hét vagy hónap alatt valósul meg. A megkötött üzlet komolyabb munkának és hosszabb döntési folyamatnak az eredménye. Tehát egyelőre még ajánlatkérési folyamatoknál tartunk.

  • Kinek ajánlanád a BCC-t és a networking-et?

Mindenkinek, aki kapcsolat rendszerét szeretné bővíteni, elmélyíteni és ezáltal sikeres üzleteket bonyolíthat le. Úgy tapasztalom, az üzleti reggelikre nem feltétlenül üzletelni mennek a tagok, hanem egy olyan vállalkozói társaság gyűlik össze, akik kellemesen töltik el az idejüket és eközben egymás üzletit megismerve tudják saját maguk igénybe venni egymás szolgáltatásait és ezután ajánlani ismerőseiknek is. Annak ajánlanám a BCC-t, aki nyitott erre a szemléletre, jól szeretné érezni magát, egy jó kedélyű társaságban, úgy, hogy emellett még a vállalkozása is fejlődik. Ha ez bárkinek szimpatikus, mindenféleképpen jó helyen jár. 

  • Miért szeretsz hozzánk járni és mit szeretsz itt a legjobban?

A kötetlen hangulatot, amely a csoportunkban van. Amikor a tagság mellett döntöttünk, a másik csoportba is ellátogattam, de a hangulata miatt tettem erre a csoportra a voksomat. Jó kedélyűek a beszélgetések, és emellett a funkcionális és tudatosan felépített ügymenet szépen hozza az eredményeket, s ez nekem nagyon tetszik. Az, hogy ez kötetlenül jó kedéllyel és baráti beszélgetés által történik: nagyszerű!

avalonfleet.hu