Szabó Zoltán -Netfone Telecom Magyarország
június 1, 2018
Vári József – Variconroll Bt.
július 13, 2018

Hernádi Zsuzsa – Safe Drive Kft.

Legújabb interjú alanyunk Hernádi Zsuzsa, aki, egy BCC-s klasszikust idézve, igazi legenda a BCC történelmében. Ugyanis az idei tagsághosszabbításával tíz éve van velünk. Kíváncsiak voltunk, mi a véleménye a BCC-ről.

  • Miért kérted a tizedik éves tagságodat tőlünk?

A válasz egyszerű: továbbra is szeretném használni ennek előnyeit. Nem csupán az üzletszerzésre, vagy a leendő partnerekkel való kapcsolatok kiépítésére gondolok, bár ez is nagyon fontos, hanem arra, hogy ha bármilyen problémám van, bármilyen megoldandó feladat elé állít az élet, mindig van hova segítségért fordulni. A BCC-től olyan minőségi kapcsolatrendszert kaptam, amelyben mindig megtalálom az adott problémámra a legmegfelelőbb szakembert.

  • Mit vársz BCC-től?

Amit eddig is: ha egy konkrét céghez kapcsolatot keresek, akkor eljussak az illetékesekig. Nagyon jó, hogy amikor felvetem a csoportomban az igényemet valami iránt, akkor egyszer csak valaki beajánl az adott problémámat megoldó céghez. Ha pedig mégsem így alakul, akkor Barbi viszi tovább a dolgot, és rátalál a megfelelő kapcsolatra. Az ember csak bedob egy információt, és máris megmozgatja a rendszert. 

Ezen kívül a képzések, de akár egy-egy tagi workshop is többször hasznos volt számomra. Ezeken olyan információkat kaptam, olyan tudásra tettem szert, amit később hasznosítani tudtam. 

  • Milyen sikereket tudhatsz magad mögött?

Számomra az egyik nagy BCC-sikert egy olyan vendég hozta, akiről kiderült, hogy a testvére egy nagy szolgáltató cég igazgatója. Így általa megismertem egy nagyon nyitott vezetőt, akinek fontos az alkalmazottak biztonsága. Igénybe vették képzéseinket és szolgáltatásainkat, és ez az egy szerződés olyan sikeres volt, hogy több évre fedezte a BCC tagságunkat is.

De sikerként értékelem azt is, amikor valamilyen probléma megoldására keresek ötleteket, amolyan „brainstorming”-ra is használható ez a kis csapat. 

  • Kinek ajánlanád a BCC-t és a networking-et?

Elsősorban kis- és középvállalkozóknak, de olyan egyéni vállalkozónak is érdekes lehet, aki új területek felé szeretne nyitni. Legyen akár egy kézműves vállalkozás vagy nyelvtanítással foglalkozó vállalkozó.

  • Miért szeretsz hozzánk járni, mit szeretsz a legjobban?

Szeretem a trollokat! Ezt majd kivágjuk… Szóval, általában jó a hangulat, laza a csapat. Nagyon jó, hogy nem szigorú menetrenddel dolgozunk. Persze van egy formaisága a találkozóknak, de lehetőség nyílik a beszélgetésre, lehet közben kérdezni, akár mókázni is! Nagyon szeretem a személyes találkozók hangulatát is. Kifejezetten jó érzés számomra, hogy egy-két órát olyan emberek társaságában tölthetek, akikkel jókat tudok beszélgetni. Sőt, vannak olyan ismerőseim, akik ugyan már nem BCC-tagok, de azóta is tartjuk a kapcsolatot. Szerintem azért is hasznos egy üzleti reggeli, mert hol máshol találkozhatnék ilyen emberekkel, ha nem egy üzleti klubban? Spontán az ember ritkán fut bele üzleti kapcsolatba.

safedrive.hu