Soós Tibor – Zenit-Auto Rent Kft.
június 8, 2018
Vári József – Variconroll Bt.
július 13, 2018

Immár 5 éve vagyunk tagok az BCC-ben. Itt sok érdekes embert ismertem meg. BCC egy másfajta üzleti személetet testesít meg. Tagként a kapcsolatépítés, kapcsolattartás új dimenzióit tapasztaltam meg. A kapcsolatrendszerünk bővülésével új piaci lehetőségek nyíltak meg előttünk. Rendkívül hasznosnak tartom azt is, hogy ha bármilyen területen szakembert keresek / keresünk, a tagok között mindig találunk megfelelőt.

Cégünk közlekedésbiztonsági képzésekkel foglalkozik. Erről sokaknak a tanpályás, csúszóspályás, vagy valamilyen technikai jellegű képzés jut eszébe. Azonban, ahogy a munkavédelemben sem azt tanítják meg a dolgozónak, hogy hogyan essen ügyesen, ha dől a létra, hanem inkább azt, hogy megfelelő körültekintéssel készüljön fel a feladatra, így mi is inkább azt mutatjuk meg a járművezetőknek, hogy úgy vezessenek a mindennapokban, hogy ne adjanak esélyt a balesetnek. Amikor pörgünk-forgunk az úton, akkor már leginkább csak az égiekre hagyatkozhatunk a szerencsés kimenetel reményében. A mi módszerünk alkalmazásával ez nem történhet meg velünk.
Jellemzően nagyobb cégek a partereink, akik céges járművekkel rendelkeznek. Képzésünk bevezetésével 2 év alatt akár 60%-kal is csökkenhet a balesetek száma.