Dr.Németh József – Illés & Németh Ügyvédi Társulás
szeptember 9, 2022
Kovács Péter- Szöveg és Profit
szeptember 9, 2022

Gallai Attila és Bóka Viktória – Boar Game Café

 

Gallai Attila és Bóka Viktória, a Board Game Café képviseletében, 2020-ban csatlakozott a BCC-hez. A covid szűkös esztendejét is sikerült átvészelniük, és most újabb egy év tagságot váltottak nálunk. Megkérdeztük tőle, miként vélekedik a BCC-ről?

  • Miért hosszabbítottatok ismét tagságot a BCC-nél?

Amikor átvettük ezt a kávézót, akkor azonnal az emberi kapcsolatokra helyeztük a hangsúlyt. Ugye a mi esetünkben társasjátékokról van szó. Nekünk maga az üzlet is egy társasjáték. De természetesen a győzelem vagy a vereség kicsit nagyobb tételben jelentkezik, mint egy ténylegesen társasjátékban. A BCC-nél egy olyan jó csapatba kerültünk, hogy  mindenképpen úgy érezzük, itt a helyünk.

  • Mit vártok még a BCC-től?

Amikor idekerültünk, egyrészt azt reméltük, hogy az üzleti életnek szánt társasjátékos alkalmazásainkat tudjuk majd letesztelni. Másrészt arra számítottunk, hogy esetleg pozicionálni tudjuk őket az üzleti körökben. Hát, ugye ezt az elmúlt két év elég jelentősen fölülírta. Egyelőre álomba szenderült ez a vonalunk, de egy idő múlva ezt az üzleti köröknek szánt társasjátékos workshopunkat is mindenképpen szeretnénk feléleszteni. Ebben biztosan nagy segítséget fog adni a BCC. De úgy alapból azt szeretnénk, hogy továbbra is ez a jó hangulat uralkodjon. És természetesen kapcsolatokat szeretnénk építeni. Kvázi az üzletkötés mellékes ebből a szempontból.

  • Milyen sikereket tudhattok eddig magatok mögött?

Nagyon érdekes, mert számszerűsítve semmit sem tudok mondani. Nem látom át, hogy az itt létünkből milyen számok születtek.

Van egy olyan társaság, aki egyszer vendégnek érkezett a BCC-be. Például velük  rendszeresen, folyamatosan, amennyire ez a két év megengedte, céges rendezvényeket viszünk. Volt, hogy online társasjátékoztattunk velük. Ami abszolút fából vaskarika. 

A Monyo Brewing sörfőzde megnyitóján is kint voltunk társasjátékokkal.

Szereztünk magunknak új könyvelőt, akivel most éppen XXI. századi technikákat vezetünk be a cégbe. Találkoztunk egy zseniális ingatlanossal, aki sok mindenben segített nekünk. Volt olyan cég, aki társasjáték-fejlesztés iránt érdeklődött. Úgyhogy nagyon sok minden apróság történt, de főleg jó hangulat.

  • Kinek/kiknek ajánlanád a BCC-t és a networking-et?

Olyanoknak, akik szeretik, ha emberekkel vannak körülvéve és nem csupán a számokat látják. Tehát azoknak, akik el tudják viselni, hogy itt az elsődleges az emberi kapcsolatok, és ezekből lesz talán a biznisz. Nem mindenki alkalmas erre. Csak annak javasolnám a csatlakozást, aki élvezni tudja ezt a fajta üzleti tevékenységet.

  • Miért szeretsz hozzánk járni, mit szeretsz itt a legjobban?

Hát a hangulatod mindenképpen! Azt, hogy barátokra is szert teszünk. És nem mellékes, hogy a végén lesz valami üzleti előrehaladás is.

boardgamecafe.hu