Pintér László – Copyrama
április 19, 2021
Further
Illés Péter – Further Digital Solution
július 7, 2021

dr. Konkoly Rita – BLS coach

 

Konkoly Rita BLS azaz Business-Life-Sport coach, 2019-ben csatlakozott a BCC-hez.Miért hosszabbítottál ismét? Kérlek, beszélj erről egy kicsit bővebben!

Alapvetően nem volt kérdés számomra, hogy hosszabbítok-e. Rengeteg értékes embert és kapcsolatot szerzetem itt. Az életem összes területén csak kamatoztatni tudom, mind a munkámban, mind a magánéletemben, és ez egy hatalmas nagy kincs. 

  • Áttértél az online térbe. Mit vártál ott a BCC-től?

A munkám olyan, hogy személyesen és online is ugyanolyan hatékonyan működik. Miskolcon nagyon sok eseményen ott vagyok, személyesen megjelenek, így a miskolciakkal csoportlátogatások által és személyes eseményeken is tudom tartani a kapcsolatot. Nyitni akartam mások felé, ezért az országos online csoportot is kipróbáltam. Ott újabb kapcsolatokat építhettem. Tehát ugyanolyan komfortos számomra az online tér, mint az offline. 

  • Milyen sikereket tudhatsz magad mögött, akár az online, akár az offline térben?

Mind az online, mind az offline tér adott egyfajta magabiztosságot. Az online térben például újabb felületeket ismertem meg, plusz tudást kaptam, melyet a saját szakmámban is kamatoztatni tudtam. 

A BCC-ben nekem csak sikereim vannak. Amióta itt vagyok, sokkal magabiztosabban, könnyedebben állok ki és építek kapcsolatokat. Mivel a reggelik kéthetente zajlanak, már ez is ad egyfajta tudatosságot a kapcsolatépítésnek, így válik szépen már tudatalatt is a napjaim részévé.

A szakmai sikereimet reggelig tudnám sorolni, kezdve az egyéni ügyfelektől, a média megjelenésekig, rengeteg mindent. Az ajánlásokról nem is beszélve.

  • Kinek ajánlanád a BCC-t és a networking-et?

Minden nyitott, kíváncsi, aktív vállalkozóknak, aki emberileg és szakmailag is fejlődni szeretne, s aki hajlandó ebbe beletenni a szükséges energiát.

  • Miért szeretsz hozzánk járni, mit szeretsz itt a legjobban?

Jó hangulatban tudunk kapcsolatokat építeni. Ezenkívül a valahová tartozás érzését kapom. Az én szakmám egy magányos szakma; nagyon-nagyon szeretem. A reggeliken viszont egy olyan közösséghez kapcsolódhatok, ahol egyéb területeken dolgozó szakembereket ismerhetek meg, más hivatásokról is bővebben hallhatok. Belátok a kulisszák mögé. Jó érzés, hogyha szükségem van valamire, támaszkodhatok a csoporttársaimra. S akár a stratégiai partnereim is lehetnek. Nem egy céget alapítottunk, ahol együtt kell dolgoznunk, hanem kapcsolatot építettünk. Így ha bármilyen segítségre lenne szükségem, azt első kézből megkaphatom és tovább is tudom adni, ami hatalmas érték.


drkonkolyritacoach.hu