Pintér László – Copyrama
április 19, 2021
Csont Szabolcs – DYB csapat
május 3, 2021
 

Mennyire ért váratlanul a nagyköveti poszt?
Váratlannak nem mondanám- hiszen nem is tudtam, hogy van/lehet ilyen „státuszt” szerezni, így inkább egy hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy még csak a második évemet töltöm BBC tagként, de már gondoltatok rám, bizalmat szavaztatok nekem. Köszönöm!

Mit gondolsz miért gondoltunk rád?
Szerintem a reggeliken való folyamatos jelenlétem, a nagyon minimális hiányzásom és a csoportlátogatásaim miatt. Aktívan kihasználom a BCC nyújtotta lehetőségeket. Amikor átálltunk az online térbe nem csak az „online reggeliken” vettem részt a csoporttársaimmal, hanem országos szinten a tagtársak online workshopjain is, megismerve ezáltal őket és az általuk képviselt szakmát, cégük profilját és persze az ott jelenlévő más tagtársakat is. Valamint az online csoportos coaching megtartásának a lehetőségét kihasználva a résztvevők jobban megismerhettek engem és a munkám egy részét. Igyekszem folyamatosan ajánlásokat adni mind a reggeliken mind pedig a „háttérben működtetni” a kapcsolatépítést és persze azok fenntartását.

Aktív vagyok és igyekszem megfogadni Woody Allen tanácsát, hogy “A siker 80%- a azon múlik, hogy jelen vagy.”

Mi az amit a legjobban szeretsz a BCC-ben?
A BCC által megismertem egy számomra eddig ismeretlen, de annál fantasztikusabb világot. Nyitott, kedves, segítőkész emberekkel kötött és köt össze folyamatosan, akik különböző szakterületekről érkeznek, és akik közül sokakkal mára már baráti kapcsolatot is ápolok. Folyamatosan hallok és tanulok valami újat, hasznosat. Megmutatja, hogy a kapcsolatépítés lehet könnyed, örömteli és nagyon értékes. Az itt megszerzett ismeretségek úgy érzem nagyon hosszú távra szólnak, értéke felbecsülhetetlen. Folyamatos tanulásra, fejlődésre inspirál és mindig mindenre találunk megoldást.

Kinek ajánlanád?
Azoknak a vállalkozóknak, cégvezetőknek akik hosszú távon gondolkoznak, hajlandóak időt és energiát nem sajnálva aktívan, kíváncsian, nyitottan és másokkal együttműködve élni a BCC nyújtotta lehetőségekkel. 

Milyen tulajdonsággal rendelkezzen az a vállalkozó, aki itt sikeres akar lenni?
Legyen nyitott, kíváncsi, aktív, együttműködő, korrekt, szeresse amit csinál, mert a lelkesedés ragadós lehet és legyen vidám. Fontos

drkonkolyritacoach.hu
facebook.com/konkolyritacoach