Szöllősi Emese – Hajómester
április 19, 2021
Pintér László – Copyrama
április 19, 2021
 
 

   “A BCC cégünk életének részévé vált. A BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda mindennapjaiba férkőzött és örömmel kapcsolódunk hozzá már két éve.

Nemcsak azért, mert a miskolci csoport tagjainak több mint felével volt, vagy folyamatosan van üzleti összefonódásunk, közösen vállalt feladatunk, eredményes munkánk, hanem mert ez a közösségi lét többszörösen meghatároz, inspirációt ad, lendületet hoz, cselekvésre késztet. A rendszeres jelenlét akarva-akaratlanul mind szorosabb kapcsolatot jelent a társasággal. A kötött és kötetlen találkozási forma keveredése az üzlet és a magánélet miatt is fontos.

Egy üzleti klub ereje persze leginkább a bankszámlán kell megmutatkozzon. Hozadéka kell legyen egy folyton fejlődő  kapcsolati tőke és sorjázó szerződések. A BluePixel filozófiája, sikere azonban kezdettől a minőségi megbízói jelenléten alapul. Törekvésünk, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsünk, az pedig csak úgy lehetséges, ha megbízóinkkal jó személyes kapcsolatot ápolunk és hasonló értékrendek mentén működünk az üzleti életben is. Így a BCC berkein belül is azokat a kapcsolódási pontokat keressük, melyek megfelelnek ezeknek a törekvéseknek. Így még értékesebb számunkra a jelenlét.

A tagság a BCC-ben üzletet és barátságokat hoz. Érdemes részévé válni!”