Blog

Üzleti reggeli bejegyzései

június 9, 2020

Befektetői gyorstalpaló

Ha a tömeggel menetelsz, akkor mindig a hullámvasúton leszel, ráadásul a bukó oldalon. A befektetőknek pont ellentétesen kellene mozognia a tömeghez képest.
június 5, 2020

Hogyan érezd jól magad?

Hosszabb távon is stresszes helyzethez viszont van pár jó ötletem arra, hogy maradj egészséges és boldog a nehéz időkben is.
június 1, 2020

Tanulj a hibáidból, képezd magad!

Ha egy lelkes tréner éppen most akar eladni nekem egy új menedzsment módszert, vagy megtanítani a szervezet-elemzésre, akkor szerencséje van, hogy nincs előttem: valószínűleg elkapnám a nyakát ☺
május 28, 2020

Termékfejlesztés

Nyilván a normál üzemben kellene leginkább termékfejlesztéssel foglalkozni. A termékfejlesztés az egyik legösszetettebb műfaj. Több száz oldal sem lenne elegendő ahhoz, hogy önállóan nekiugorj, de azért a főbb pontokat megpróbálom itt összefoglalni.
május 22, 2020

Agresszív fogyókúra

Ha nem látod a veszélyt, akkor ne olvass tovább! Ha azonban úgy érzed, hogy fennáll a lassú visszarendeződés valószínűsége, akkor a következő kérdés: FOGYÓKÚRA, DE HOGYAN?
május 8, 2020

Az élet nem áll meg

Ameddig az bármilyen módon lehetséges, üzemelnie kell a vállalkozásodnak. De hogyan? Tudd meg Bartucz László üzleti tanácsadótól.
május 4, 2020

Dobd el a ballasztot

Az él túl, aki hosszú válságra készül. Az jön ki nyereséggel a válságból, akinek lesznek még forrásai a gödör alján. Minden erőforrásra szükséged lesz a túléléshez már most!
április 28, 2020

Időtervezés, válság lefolyási verziók – ez fog tetszeni a legkevésbé ☹

Nehéz helyzetben hajlamosak vagyunk arra, hogy a vágyaink szerint tervezzünk. Az a véleményem, hogy nem lesz egy csapásra minden szuper júniustól, ne vigye el az optimizmusodat; minden helyzetre és menetrendre lehet nyerő tervet készíteni
április 17, 2020

Pénzügyi tervezés a válságban, gyakorlati feladatokkal

Pénzügyi tervezés a válságban, gyakorlati feladatokkal. A rendelkezésre álló források és várható költségek alapján túlélési tervet kell készíteni. Tudd meg Minikurzusunkból, hogy mik a legfontosabb lépések.