Blog

Üzleti reggeli bejegyzései

augusztus 10, 2021
vallalkozo-tipusok

3 vállalkozótípus, akiknek a könnyű ügyfélszerzésről szól a BCC Üzleti Reggeli

10 év alatt lehetőségünk volt megismerni rengeteg vállalkozói típust. Vannak, akiknek a könnyű ügyfélszerzés adott. Hiszen olyan terméket, vagy szolgáltatást kínálnak, amely épp hiánycikk, vagy egyediek a piacon. De mi van azokkal, akik tömegcikket forgalmaznak? És a félénk személyiségek? Mindenki megtalálja a Szent Grált a networkingben?
július 8, 2021
networking

A BCC üzleti klub és a networking

Az énmárka építésben fontos szerepet tölt be az, hogy milyen hatékony vagy a networkingben. Mivel sok múlik azon, milyen kapcsolatokat ápolsz az üzletfeleiddel és a vásárlóiddal, ezért érdemes folyamatosan fenntartanod a kontaktust. Erre nyújt kiváló lehetőséget a BCC. Hogyan? A cikkből megtudhatod.
július 7, 2021
enmarka-epites

Hogyan értékesítsd önmagad? Avagy a profi énmárka építés legfőbb lépései!

Networking felsőfokon. Ha könnyű ügyfélszerzésről álmodsz, akkor az egyik legfontosabb a profi énmárka építés. A BCC segítségével ezt könnyen megkialakíthatod.
június 9, 2020

Befektetői gyorstalpaló

Ha a tömeggel menetelsz, akkor mindig a hullámvasúton leszel, ráadásul a bukó oldalon. A befektetőknek pont ellentétesen kellene mozognia a tömeghez képest.
június 5, 2020

Hogyan érezd jól magad?

Hosszabb távon is stresszes helyzethez viszont van pár jó ötletem arra, hogy maradj egészséges és boldog a nehéz időkben is.
június 1, 2020

Tanulj a hibáidból, képezd magad!

Ha egy lelkes tréner éppen most akar eladni nekem egy új menedzsment módszert, vagy megtanítani a szervezet-elemzésre, akkor szerencséje van, hogy nincs előttem: valószínűleg elkapnám a nyakát ☺
május 28, 2020

Termékfejlesztés

Nyilván a normál üzemben kellene leginkább termékfejlesztéssel foglalkozni. A termékfejlesztés az egyik legösszetettebb műfaj. Több száz oldal sem lenne elegendő ahhoz, hogy önállóan nekiugorj, de azért a főbb pontokat megpróbálom itt összefoglalni.
május 22, 2020

Agresszív fogyókúra

Ha nem látod a veszélyt, akkor ne olvass tovább! Ha azonban úgy érzed, hogy fennáll a lassú visszarendeződés valószínűsége, akkor a következő kérdés: FOGYÓKÚRA, DE HOGYAN?
május 8, 2020

Az élet nem áll meg

Ameddig az bármilyen módon lehetséges, üzemelnie kell a vállalkozásodnak. De hogyan? Tudd meg Bartucz László üzleti tanácsadótól.