Blog

Üzleti reggeli bejegyzései

május 28, 2020

Termékfejlesztés

Nyilván a normál üzemben kellene leginkább termékfejlesztéssel foglalkozni. A termékfejlesztés az egyik legösszetettebb műfaj. Több száz oldal sem lenne elegendő ahhoz, hogy önállóan nekiugorj, de azért a főbb pontokat megpróbálom itt összefoglalni.
május 22, 2020

Agresszív fogyókúra

Ha nem látod a veszélyt, akkor ne olvass tovább! Ha azonban úgy érzed, hogy fennáll a lassú visszarendeződés valószínűsége, akkor a következő kérdés: FOGYÓKÚRA, DE HOGYAN?
május 8, 2020

Az élet nem áll meg

Ameddig az bármilyen módon lehetséges, üzemelnie kell a vállalkozásodnak. De hogyan? Tudd meg Bartucz László üzleti tanácsadótól.
május 4, 2020

Dobd el a ballasztot

Az él túl, aki hosszú válságra készül. Az jön ki nyereséggel a válságból, akinek lesznek még forrásai a gödör alján. Minden erőforrásra szükséged lesz a túléléshez már most!
április 28, 2020

Időtervezés, válság lefolyási verziók – ez fog tetszeni a legkevésbé ☹

Nehéz helyzetben hajlamosak vagyunk arra, hogy a vágyaink szerint tervezzünk. Az a véleményem, hogy nem lesz egy csapásra minden szuper júniustól, ne vigye el az optimizmusodat; minden helyzetre és menetrendre lehet nyerő tervet készíteni
április 17, 2020

Pénzügyi tervezés a válságban, gyakorlati feladatokkal

Pénzügyi tervezés a válságban, gyakorlati feladatokkal. A rendelkezésre álló források és várható költségek alapján túlélési tervet kell készíteni. Tudd meg Minikurzusunkból, hogy mik a legfontosabb lépések.
április 15, 2020

Kommunikálj az ügyfeleiddel, szerezz újakat!

Ha valaki a túlélésért küzd, akkor lesz olyan szolgáltatás, amire nincs szüksége/pénze - Most akár a te szolgáltatásod is ebbe a kategóriába kerülhet!
április 9, 2020

Növekedj a válságban is!

Bartucz László – “Növekedj a válságban” című minikurzusa, melyben azonnal használható gyakorlati ötleteket kapsz, mellébeszélés nélkül. A nehéz helyzetben próbálok tanácsokkal, és ötletekkel segíteni a vállalkozókon. […]
március 26, 2020

Az ember megelőlegezi a bizalmat, amit vissza fog kapni

A megelőlegezett bizalom különösen fontossá válik, mikor üzleti kapcsolatokról van szó. Tagjaink üzleti reggeliken találkoznak, ahol megismerhetik egymást és tevékenységeiket. Van lehetőség a személyesen kapcsolatot építeni […]