fbpx
Oláh Csaba – Hungária Papír Recycling Kft.
2018-08-17
Polonkainé Valcsev Ivanov Éva – ACTIVE HR Consulting Bt.
2018-09-07
Mindet mutat

Berényi Viktor & Árvai Tamás – Datavik Üzletfejlesztési Társulás

Eddigi működésünk során számos üzleti közegben megfordultunk itthon és Németországban egyaránt. A BCC mind a német, mind pedig a magyar üzleti kultúrában egyedülállónak számító, közvetlen kapcsolattartási lehetőséget kínál olyan cégvezetőkkel, akik számára a networking és a kapcsolati tőke nem csupán közgazdasági fogalmak, hanem sikerrel alkalmazott és anyagi formába önthető erőforrások.

Külföldi piacra lépést segítő vállalkozásként kiemelten fontos számunkra a bizalom, illetve a személyes kapcsolatépítés. Magyarországi és németországi üzleti kapcsolatépítő klubok rendszeres résztvevőiként büszkén tekintünk tagságunkra a BCC-ben, mivel ez az a közeg, ahol Magyarországon egyedülálló környezetben nyitott, a fejlődést és a közös célokat szem előtt tartó döntéshozókkal rendszeresen találkozhatunk.

A DATAVIK Üzletfejlesztési Társulás elkötelezetten segíti a hazai- és a német kis- és középvállalkozásokat az inverz piacra lépésben, valamint aktívan hozzájárul a német-magyar vállalati kapcsolatok fejlesztéséhez. Tevékenységünkkel kapcsolatban azonban potenciális ügyfeleinknek el kell fogadni egy tényt: pénzt, csak pénzből lehet csinálni. Mi pontosan ezt tesszük. Sok pénzből, nagyon sok pénzt csinálunk.

KAPCSOLAT