Jurassza Zsófia – Fotográfus
február 26, 2018
Németh Irén – Home Staging szakértő
május 3, 2018

Bartucz László – 1 Perces Bemutatkozás

Egyperces bemutatkozás

Tagjaink mondják a képzésről

 

Torma Judit – Nessum Bt.

“Az egy perces bemutatkozó tréning egy kétnapos tréning, kizárólag BCC tagoknak összesűrített változata, amiért mások súlyos összegeket fizetnek – mi megkapjuk ingyen. Időt és pénzt spóroltam, miközben a networkinghez elengedhetetlen tudást szereztem, nagyon bátorító légkörben – kell ennél több motiváció?”

Latinovis Dóra – Yanza Design

” Segített a képzés abban, hogy megértsem, hogyan kell kommunikálnom, ahhoz hogy mások is egyértelműen tudják mivel foglalkozik a cégünk. Rávezetett arra, hogyan kell ahhoz fogalmaznom, hogy ténylegesen kapjunk cégünk ajánlásokat. “

Szentesi Gábor – Quantum Soft Kft.

” Az 1 Perces bemutatkozást mindenkinek ajánlom, mert még ha bemutatkozni tudsz is, de ez a képzés segít összegezni mire fókuszálj, hogy azt hitelesen képviselni is tudd.”

Mlinárik Márton – Ingatlan48 Alfa Kft.

” Egy jó bemutatkozás pozicionál. Átadja a beszélgető partnerednek, hogy ki vagy és mit csinálsz. Mivel az első benyomás rendkívül fontos, létfontosságú, hogy legyen egy kicsiszolt bemutatkozásod.”

Jurassza Zsófia – Fotográfus

“Ha nincs a cégednek alap stratégiája, vagy bizonytalan vagy abban, hogy mit mondj, amikor megkérdezik mivel foglalkozol, akkor azt 1 Perces Bemutatkozás neked szól! “

Vörös Mihály – ARendszergazda Kft.

“Azért volt jó Laci képzése, mert pontosan rámutatott arra, hogy mi legyen egy ilyen bemutatkozásban, hogy ajánlást KAPJUNK.”

Kalácska Viola – Violdesign

“Nagyon szuper volt az egy perces tréning, ajánlom azoknak a tagoknak, akik nem kaptak eddig ajánlásokat. Itt biztosan megtanulják, hogy lehet úgy bemutatkozni, hogy később abból üzlet lehessen.

Ez is érdekelhet

– Bartucz László kapcsolódó bejegyzései

 • Befektetői gyorstalpaló
  Ha a tömeggel menetelsz, akkor mindig a hullámvasúton leszel, ráadásul a bukó oldalon. A befektetőknek pont ellentétesen kellene mozognia a tömeghez képest.
 • Hogyan érezd jól magad?
  Hosszabb távon is stresszes helyzethez viszont van pár jó ötletem arra, hogy maradj egészséges és boldog a nehéz időkben is.
 • Tanulj a hibáidból, képezd magad!
  Ha egy lelkes tréner éppen most akar eladni nekem egy új menedzsment módszert, vagy megtanítani a szervezet-elemzésre, akkor szerencséje van, hogy nincs előttem: valószínűleg elkapnám a nyakát ☺
 • Termékfejlesztés
  Nyilván a normál üzemben kellene leginkább termékfejlesztéssel foglalkozni. A termékfejlesztés az egyik legösszetettebb műfaj. Több száz oldal sem lenne elegendő ahhoz, hogy önállóan nekiugorj, de azért a főbb pontokat megpróbálom itt összefoglalni.
 • Agresszív fogyókúra
  Ha nem látod a veszélyt, akkor ne olvass tovább! Ha azonban úgy érzed, hogy fennáll a lassú visszarendeződés valószínűsége, akkor a következő kérdés: FOGYÓKÚRA, DE HOGYAN?

→ Ha segítség kell, keresd Bartucz László tanácsadót